Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Tırnak Süsü Gümüş Folyo Gold 720375

Son 7 Günde Satılan : 500 Adet
TL117,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : alüminyum 

Adet / Renk / Tasarım : 1 kutu ortalama 15 gram, TransForMacion Nano Absolute Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan GOLD rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : ŞİŞE 10 CM X 5 CM 


Yüksek Kaliteli Alüminyum Malzeme : Metal folyomuz yüksek kaliteli alüminyum folyo malzemeden yapılmıştır. Mükemmel işçilik, solmaz ve oksitlenmez,, bu da inanılmaz parlak bir doku efekti yaratmanıza, el sanatınızın öne çıkmasına ve güzel görünmesine yardımcı olabilir.

Taşıması ve saklaması kolay : yaprak pullarımız, bozulmadan saklanabilen ve kullanılabilen plastik sızdırmaz bir şişeye yerleştirilmiştir. Her kullanımdan sonra düzenli ve taşıması ve saklaması kolaydır. Şeffaf görünüm, ürünün kullanımını net bir şekilde anlamanızı sağlar ve uygulama sürecini daha kolay ve daha kolay bir şekilde tamamlamanıza olanak tanır.

Çarpıcı Dekoratif Efekt : yaldız pullarının görünümü şaşırtıcıdır, bu da mobilyalarınızı ve el sanatlarınızı parlak ve güzel hale getirecektir. Altın varak kağıdı makyaj, sanat dekorasyonu, resim sanatı ve el işlerinde kullanılarak eserleri daha güzel ve parlak hale getirebilir.

Geniş Uygulama : folyo pulları tırnak sanatı dekorasyonu ve parti makyajı için çok uygundur. Çivi, el sanatları, resim, altın kaplama heykeller, altın kaplama heykeller, reçine silikon kalıp, polimer kil, altın kaplama üretimi, ev dekorasyonu ve diğer el sanatları için mükemmel bir seçimdir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar