Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Protez Tırnak Cat Eyes Mıknatıs Seti 718774

TL104,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Plastik

Adet : 1 SET gönderiyoruz


YÜKSEK KALİTE: Yeni manyetik malzemeler ve üretim teknolojisi kullanılarak, kullanımı kolay, güvenli ve dayanıklıdır. Çiçek desenli ve 4 parça noktalamalı tasarım,kedi gözü jel cila için özel tasarım yapılabilmektedir.

TIRNAK SANATINIZI YAPIN: Kedi gözü tırnak jeli ile birlikte kullanılan bu kedi gözü tırnaklarıyla hızlı bir şekilde güzel ve benzersiz tırnak sanatı yaratın, mükemmel manyetizma, 5-10 Saniye içinde kedi gözü etkisini kolayca elde etmenize yardımcı olur. Uzun ömürlü ipuçları için güzel tırnak oluşturmak için kolay ve hızlı.

GENİŞ UYGULAMA: Bu tırnak sanatı araçları hafiftir, taşıması ve saklaması kolaydır. Kızlar için profesyonel salon, stüdyo veya ev kullanımı için uygundur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar