Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Protez Tırnak Törpüsü 100/180 Grid Profesyonel 3 Adet 718789

TL66,95


SUPERONSTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

NE GÖNDERİYORUZ ? 3 ADET, TransForMacion Absolute Design olarak, Özelikle Protez tırnaklara ve normal tırnaklar için tasarladığımız 2 yüzeyli tırnak törpüsü gönderiyoruz

Ölçüler : MÜKEMMEL BOYUT - Kullanışlı tırnak tampon bloğu, tırnak uçlarınızı kavramak ve cilalamak için kullanışlı ve rahat olan harika bir boyuta   sahiptir. Ayrıca çantanıza, el çantanıza veya tuvalet çantanıza, manikürünüze her zaman ve her yerde sığdırmak için uygundurlar. - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Profesyonel kullanım, Tırnak Salonu, , Makyaj Stüdyosu veya ev kullanımı. Dünya çapında kadınlar, erkekler ve tırnak profesyonelleri için ideal bir tırnak bakım aracı. Hem doğal hem de yapay tırnakları şekillendirmek için mükemmeldir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : PROFESYONEL TASARLADIK VE 100 GRID - 180 GRID 2 YÜZEYDEN OLUŞTURDUK  

UYGUN MALİYET/TASARRUF : Manikür ve pedikür için mutlaka sahip olunması gereken bir ürün. Profesyonel salon kullanımı, ayrıca uygun ev kullanımı ve yüksek maliyet olmadan birçok kez kendinizi manikür yapın

ÇOK SEÇENEKLİ : UV jel ve akrilik uygulamadan önce pürüzlü tırnak yüzeyini parlatmak ve şekillendirmek için kullanışlı bir küçük tırnak sanat aracı. El ve ayak tırnakları için kullanılabilir.

SÜNGER YÜZEY : Sünger yüzeyi, tırnağınıza zarar vermeden, herhangi bir yönde daha hafif bir dokunuşla tırnaklarınızı törpülemenizi sağlar. Doğal tırnak üzerinde uzun süreli kullanım, genel tırnak sağlığına ve gücüne katkıda bulunabilir.

Tırnak kenarını törpüleyin, çıkıntıları kaldırın, tırnakları pürüzsüzleştirin, tırnak parlatın, Tırnaklarınızı son kat cila yapmadan, bir hafta sürebilen çok parlak bir parlaklık elde etmek kolaydır.

KOLAY TEMİZLEME : Kolay temizlenir, akrilik sonrası hasarları onarır, zayıf tırnakları yeniler ve güçlendirir, tırnak uçlarını ve yarıklarını düzeltir, lekeleri giderir, korur ve nemlendirir, güvenli, doğal ve etkilidir, tırnaklarınızı güçlü ve harika görünmesini sağlar. Kum dökülmesi yok - su altında yıkanabilir, Tekrar kullanılabilir

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

 

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar