Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Oje Jel Cila Çıkartma Mandalı 10 lu Paket 718782

TL85,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : abs plastik 

Adet : 10 Adet gönderiyoruz

PRATİK UYGULAMA : Jel cilanızı çıkarmak için hangi ürünü veya formülü kullanırsanız kullanın, işlem muhtemelen biraz ıslatma gerektirecektir (jel güçlüdür ve parçalanması zaman alır). Folyolarla uğraşmak ve her parmağın etrafına sarmaya çalışmak yerine, asetona batırılmış pamuk toplarını kaymadan tırnaklarınızın üzerine sıkıştıran 10 parçalık yeniden kullanılabilir ıslatma kapak klipslerimizi alabilirsiniz. Oje, jel cila veya akrilik tırnakların çıkarılması için kullanılır.

KULLANIMI KOLAY: Pamuğu sökücüye batırın ve ıslatma sırasında pamuğu yerinde tutmak için her bir tırnağın üzerine klips yerleştirin. Klipsi 15 dakika yerinde bırakın. Ardından klipsi ve pamuklu pedi tırnağınızdan çıkarın; Gerekirse, tırnakta kalan inatçı jeli nazikçe sıyırmak için turuncu bir çubuk kullanın. Tüm tırnaklarınıza tek seferde uygulaması geleneksel folyo yöntemine göre daha kolaydır. Hatta bir yandan takarken diğer yandan kendiniz de uygulayabilirsiniz.

ORTAK UYGULAMA – ÇOK YÖNLÜ: Profesyonel tırnak sanatı veya evde kullanım için uygundur. Oje, UV jeli ve çok daha fazlasını çıkarmak için mükemmeldir. Hızlı ve kolay bir şekilde çıkarılabilir. Kullanımları rahattır ve tırnak yatağına zarar vermezler. Pronto plastik tırnak kapağı klipsleri, cilayı çıkarmak için tırnaklarınızda kalmaları için yeterli basıncı uygulayabilir. Bu hızlı oje çıkarma aracı, ojenizi istediğiniz zaman değiştirmenizi kolaylaştırır, böylece farklı kıyafetlerle eşleştirebilirsiniz.

YER TASARRUFU - UYGUN BOYUT: tırnak silme pamuklu pedleri kullanırken jel ojeyi çıkarmanıza yardımcı olmak için bu "sahip olunması gereken" 10 parça plastik akrilik ıslatma kapaklı klips setini sunar. İnce profil, bir çekmecede veya makyaj setinde saklarken yerden tasarruf etmenize yardımcı olur.

YÜKSEK KALİTELİ MALZEMELER – ÖNCE KONFOR: Oje çıkarıcı klipsler güçlü plastikten yapılmıştır, bu da onu tekrar kullanılabilir ve dirençli kılar. Esnek yayları sayesinde kullanımı kolaydır, kolay açılır. Tırnak temizleme pamuğuyla birleştirilmiş tırnak kapağı klipslerinin kullanımı çok rahattır ve tırnak yatağına zarar vermez. Bu akrilik tırnak sanatı emdirme klipsleri, bu klipslerin tırnaklarınızda sabit bir şekilde durmasını sağlamak için pratik kaymaz özelliği ile şık ve zariftir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar