Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Profesyonel Tırnak Makası Karbon Çelik 718230

TL251,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Profesyonel serisi olarak tasarladığımız bu ürünü  tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : % 100 Karbon çelik  - ORTALAMA KULLANIM ÖMRÜ 50 YILDIR.

Tırnaklarınızı daha doğal ve rahat açılardan kesmeniz için ergonomik uygulama bölgesi

özel parmak güç tasarımı sayesinde tırnak  kesmek için daha az güç kullanın.

Ekstra kalın tırnaklar ve ayak tırnakları için daha uygundur 

Kaliteli paslanmaz çelikten yapılmış çift kavisli kenarlara sahip sağlam sivri uçlu tırnak makası, özellikle el ve ayak tırnaklarının hassas şekilde kesilmesi için iyi çalışır ve çok fazla çaba harcamadan tırnaklarınıza daha düzgün bir görünüm verir.

Ergonomik Tasarım: Sapın düşünceli tasarımı, parmaklarınıza uymasını sağlayarak kontrolü kolaylaştırır ve size daha güvenli bir klips sunar; Güçlendirilmiş tutacağı, kalın tırnaklar için bile çabalarınızı azaltabilen daha fazla direnç ve kaldıraç oluşturur; Kullanımı rahat, iyi bir kavrama ve kayma önleyici etkiye sahiptir.

Çok keskindir ve kontrol sizdedir.   

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar