Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tırnak Yağı Canladırıcı Bakım Kalemi 2 li Paket 718771

TL97,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

İçerik : Amino Asit, A–E-B5 vitamini, Keratin içerir

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet  (30'ar ml ) , değişik meyve özlerinden ( limon, portakal, yasemin, elma, lavanta, şeftali, gül, çilek, ananas, kiraz vb ) kombinasyon olarak gönderiyoruz.

TIRNAK ONARIM: Tırnakları/tırnak etlerini beslemek ve sağlıklı tutmak için en iyi seçimdir. Tırnaklara doğal parlaklık verir ve tırnakların pürüzsüzleşmesine ve canlanmasına yardımcı olur. Bitkilerden elde edilen doğal içerikler cilt ve tırnak sağlığını iyileştirebilir. Güçlü bir şekilde korur.

GENİŞ UYGULAMA: Tırnak eti yağı kalemimiz, tırnak çatlamasını etkili bir şekilde önleyebilir, kütikülü onarabilir, epidermal kırışıklıkları azaltabilir ve sağlıklı tırnak büyümesini teşvik edebilir. Kolay uygulanan formülümüz etkili bakım ve içinizin rahat etmesini sağlar. Profesyonel manikür salonları, tırnak sanatı okulları ve kişisel kullanım için uygundur. Her zaman çantanızda veya arkadaşlarınız için küçük bir hediye olarak bulundurabilirsiniz.

UYGULAMASI KOLAY: Kkalemimiz, yağın tırnaklarınızın tabanına doğru ve verimli bir şekilde uygulanmasını sağlar. Fırça aplikatörü, kolayca tedavi etmek için tırnağa ve çevresindeki cilde uygulamak için doğru miktarda sıvı alır. Güçlü formül henüz güvenli ve ağrısızdır.

YÜKSEK KALİTELİ TIRNAK YAĞI ONARIM KALEMİ: Tırnak problemlerini aynı anda tedavi edin ve önleyin.

SAĞLIKLI TIRNAK: Meyveli içerikler açısından zengin, hoş kokulu, toksik olmayan, tırnak etlerini nemlendirir ve beslerken sağlıklı tırnak büyümesini teşvik eder, sabırsızlar için cildi yaşlandırır. Tırnaklarınıza zararsız, tırnaklarınızı yeterince besleyin. Ölü derinin büyümesini yumuşatır ve engeller, ellerinizi dikenlerden korur ve ellerinizi pürüzsüz, narin ve parlak yapar.

MÜKEMMEL İŞLEV : Ölü deri büyümesini yumuşatır ve engeller, Ellerinizi dikenlerden korur, Epidermal kırışıklıkları azaltır ve sağlıklı tırnak büyümesini destekler. Ellerinizi pürüzsüz, narin ve parlak yapar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar