Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Narin Tırnak Üstü Parlatıcı ve Törpü 4 lü Paket 717844

TL99,95


SUPERONSTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion olarak tasarladığımız bu ürünü BEYAZ Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Sert blok sünger

ADET : 4

ÖLÇÜLER : 9,5 X 2,5 X 2,5 CM

Narin çok ince taşlar içeren, tırnak, tırnak altı veya üstü, tırnak üstündeki fazlalıklar için tasarlanmış, tırnak üstü törpüsüdür. 
4 Tarafı da kullanıma uygun, el ve ayak tırnakları için uygundur.

Yüksek Kaliteli Tırnak Parlatıcı Sünger -: Yumuşak EVA süngerinden ve kırılması kolay olmayan ve doğal tırnaklarınızı zarar görmeden tamponlamak için nazik olan dayanıklı zımpara malzemesinden yapılmıştır.
 
Her Zaman ve Her Yerde Manikür Yapacak Taşınabilir Boyut -: Ayrıca çantanıza sığacak kadar küçüktürler, böylece her zaman ve her yerde manikür yapabilirsiniz.
Evde Tırnak Bakımı Yaptırmak - Bu parlak tamponların belirgin cilalama etkisi vardır ve tırnakları parlak ve güzel yapabilirler. Evde kendin yap tırnak sanatını seven kızlar ve kadınlar için mükemmel, ayrıca zamandan ve paradan tasarruf edebilirler!
En iyi sonuçlar için sürtünmeyi tekrarlayabilirsiniz.


DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar