Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Tırnak Yapıştırıcı Solingen Mini Sticker 120 Adet 720107

TL60,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : mini jel sticker 

Adet / Renk / Tasarım : 120Adet, ( 5 tabak, her tabaka 6 farklı boyutta toplamda 24 adet ) TransForMacion  Solingen Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan şeffaf rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Kolay ve Hızlı Kullanım: Doğru boyutu seçmeden önce tırnak yüzeyini parlatın ve temizleyin, tırnak yüzeyinde nem, yağ ve toz olmadığından emin olun. Tırnak tırnaklarını soyun ve tırnağınıza koyun, ardından takma tırnakları üzerine yerleştirin ve mükemmel tırnak sanatını elde etmek için birkaç saniye bastırın. (İpuçları: tırnaklarınızı en az 4 saat boyunca tamamen kuru tutun)

120 adet değişik ebatlarda Yapışkan : Çift Taraflı Yapışkan Tırnak Etiketi (tabaka başına 24 sekme); Her sayfada 6 Farklı Boyutta tırnak yapıştırıcısı sekmesi; her tırnağa uygun; Tırnaklara veya takma tırnaklara baskı yapmak için veya takma tırnaklarla tırnaklara kendi başınıza baskı yapıyorsanız mutlaka sahip olunması gereken bir ürün. Sadece eğlenin ve tırnaklara daha fazla tırnak sanatı tasarımı baskısını deneyin.

İnce ve Süper Yapışkan: Normal versiyondan daha viskoz olan, tırnaklara baskı yapmak için geliştirilmiş sticker tırnak bantları. sticker ince olduğundan tırnak uçları doğal tırnaklara iyi yapışır, tırnak plağınız ile tırnakların üzerindeki baskı arasında boşluk kalmaz.

Çıkarılması Kolay ve Zamandan Tasarruf Edin: Yapışkan tırnak tırnakları, geleneksel tırnak yapıştırıcısından daha kısa sürede çıkarılabilir, kaybedilen tırnağı hızlı bir şekilde onarır artık vakit kaybetmeyin; tırnaklarınıza zarar vermeyin; takma tırnağı yeniden kullanılabilir hale getirin; takma tırnaklar, doğal tırnaklar ve tırnaklara baskı yapmak için idealdir.

Zararsız ve Su Geçirmez: Günlük Su Geçirmezlik derecesi (Uzun süre suda bırakmayın). Tutkalda olduğu gibi daha az aşınma ve yıpranma veya alerjik reaksiyon. Tırnak sanatına yeni başlayanlar, çocuklar, hamile kadınlar için mükemmel, tırnak sanatı severler için mükemmel bir araç/hediyeler! karınız, kız arkadaşınız, anneniz veya kız kardeşleriniz için harika bir hediye ve partiler, buluşmalar ve düğünler için mükemmel bir hediye.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar