Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Tırnak Sanatı Pulları Glitter Hologramic 720379

Son 7 Günde Satılan : 500 Adet
TL100,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 6 Adet/ RENK , TransForMacion Nano Absolute Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan renk kombinasyonunu , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ağırlık : 5 gr 


Yüksek yoğunluklu pigment ve holografik parlaklıktan yapılmıştır - parlak ve hafiftir, uzun süre kullanıma yetecek kadar dayanıklıdır. Toksik değildir ve , kokusuzdur. . Parıltılarınızın daha uzun süre kalmasını sağlamak için saç jölesi veya parıltılı astar ile de kullanılabilir, suyla kolayca çıkarılabilir. Kalite güvencesi ve parıltılar geri dönüştürülebilir ve çok çevre korumalıdır, kirlilik yoktur, zarar vermez. Bu parıltılı setle ışıltılı ve kişiselleştirilmiş bir etki yaratabilirsiniz.

Işıltılı Renkler: 6 muhteşem renkte gelir: . Farklı renkteki her parıltı, farklı çevirmeli üst kutularda gelir! Parıltının karışık renkleri bir araya gelerek güzelliğin olanaklarını sonsuz hale getiriyor, her durumda göz alıcı olmanızı sağlıyor

Sonsuz Kullanımlar: 3D TIRNAK sanatı, düz tırnak sanatı, Sanat ve El Sanatları, slime yapımı, ev yapımı slime, kızlar partisi, gece eğlencesi, kostümler, albümler, hediye için çok uygundur. - ambalaj, süs eşyaları, seramik, tebrik kartları, işaretler, yüz, vücut, tırnaklar, cep telefonu kılıfı, davetiye vb. Bu harika kitin sizin için açacağı tüm sonsuz tırnak süsleme olanaklarıyla hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı çılgına çevirin. !

Makyajın olmazsa olmazı: Her türlü güzellik denemesi için mükemmel! Festivallerde göz altı ışıltılı gözyaşlarıyla veya bir kulüp gecesine hazır, vurguyu yansıtan elmacık kemikleri üzerine ışıltılı bir ışıltı damlatın. Saç parıltımız en tatlı parıltılı örgü insta görünümünü sağlar. Düğünler ve akşam ihtişamı için mükemmel olan süper ışıltılı bir etki için vücudunuzun köprücük kemiklerine ve omuzlarına biraz toz uygulayın. Tırnak sanatlarımızın doğal veya yapay tırnaklara uygulanması kolaydır. Parlama zamanı!
Kullanımlar Sonsuzdur : Tırnaktan, yüze uygulanması ve çıkarılması kolaydır. Parıltılı tozu bir profesyonel gibi uygulamanın hızlı, basit ve kolay bir yolunu sağlamak için hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller düşünülerek tasarlanmıştır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar