Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Güzellik Salonu Streç Film Rulo 300 mt 720392

Son 7 Günde Satılan : 126 Adet
TL196,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet   : 2 Top , 

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : her bir top 30 cm genişlik x 150 metre uzunluk (2 top toplamda 300 metre) 

Yyırtılması kolay, düzgün açılma, özel teknoloji, hafif ve yırtılması kolay, kullanımı daha uygun.


Yüz bakımı, merhem uygulaması, vücut bakımı, zayıflama ve bacak şekillendirme ve kuru cilt bakımı için kullanılabilir.

Cildinizi bir peeling ile arındırın, esansiyel yağları ovalayın ve masajın ardından el yapımı için plastik bir ambalajın içine koyun.

Yüksek mukavemet, tokluk, esneme direnci, geniş kullanım alanı, kullanımı kolay, güzellik salonlarında, evlerde ve diğer yerlerde kullanılabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar