Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Saç Tutucu Cırt Bant 2 Adet 717293

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 300 Adet
%54
TL109,95 TL51,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Polyester Kumaş 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion Absolute Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan SİYAH rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 9 X 5 CM

GENİŞ KULLANIM ALANI : Berberler, kuaförler saç kesiminde büyük rahatlık yaşayabilirler. makyaj yaparken, yüzünüzü yıkarken veya sadece ev işi yaparken artık SAÇLARINIZLA UĞRAŞMAYIN

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Defalarca kullanılabilir.

BÜYÜK KONFOR : Saç keserken, makyaj yaparken, yüzünüzü yıkarken veya sadece ev işi yaparken artık SAÇLARINIZLA UĞRAŞMAYIN ! Absolute, stilinizi bozmadan saçlarınızı güçlü tutacak. Kıvırcık, kalın, ince, uzun veya uzatma dahil tüm saç tipleriyle iyi çalışır. Berberde, kuaförde, evde, saçınızı yüzünüzden uzak tutmak ve hatta saç örerken kullanmak için ideal! Saç Tutucular rahattır ve kullanımı kolaydır. Takılmazlar, karışmazlar ve herhangi bir saç üzerinde süper hafiftirler.

KOLAY VE UYGUN : 9 X 5 CM boyutlarında mükemmel boyutta olan birinci sınıf cırt cırtlı saç tutucumuz, saçınıza zarar vermeden size en yüksek değeri sunacaktır. Düz saç veya kıvırcık saç üzerinde mükemmel çalışır.

TEK BASİT KURAL - Sadece basit bir kuralı hatırlayın. Kuru saçta kullanın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz

 



Bunları da aldılar