Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tıraş Makinesi Tutucu Absolute Professional 719704

TL111,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :
TIRAŞ MAKİNESİ ÜRÜNE DAHİL DEĞİL, SADECE TUTUCUDUR

Materyal : Metal 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Absolute Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan GOLD rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 13 x 4,5 x makine giriş çapı 5 cm 

Saç tıraş makinesi tutucusu : Kablo karmaşasını ortadan kaldırın! Bu tutucu standı, saç kesme makinelerine kolay erişim sağlamak için, çalışma masalarının yakınına yerleştirilecek şekilde tasarlanmıştır.
Aşınmaya dayanıklı demir malzemeyi, iyi dokuyu benimser ve paslanmaz. Çok defa kullanıma dayanabilir.
Size daha iyi bir iş deneyimi sağlayabilecek ve iş verimliliğinizi artırabilecek saç şekillendirme aletini düzenli tutmak için uygundur.
Duvara monte kesme makinesi tutucusu işyerinizde işleri düzenli tutacak şekilde değiştirmenize olanak tanır.
Sakal tıraş makinesi tutucusu--saç kesme makinenizi her zaman hazır tutun. Bu saç kesme makinesi tutucusu, standart boyutlu kesme makinelerinin çoğuna uyar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar