Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Saç Kesim Önlüğü Unisex BEYAZ 719860

TL107,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Özel polyester

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Gentilmen Barber Academy Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 112 x 120 cm 


MALZEME: Kuaför profesyonel şalımız yüksek kaliteli polyesterden yapılmıştır. Bu saç pelerini nefes alabilir, dayanıklıdır, suya dayanıklıdır ve giysilerinizi etkili bir şekilde kuru ve temiz tutabilir. Her boyun ölçüsüne uyan cırtlara sahiptir.

EKSTRA BÜYÜK BERBER CAPE - TAM KAPSAM: 112 x 120 cm ölçülerindeki bu berber pelerini, tam bir kapsama sağlayacak kadar büyüktür. Hem yetişkinler hem de çocuklar kullanabilir. Artık müşterinizin kıyafetlerine saç boyaları, su damlaması, şampuan bulaşması ve saç kesme konusunda endişelenmenize gerek yok. Sizi koruduk. Bu salon pelerini vücudunuzun üzerinde düz bir şekilde uzanır ve en uzun boylular için bile yeterince uzundur.

RAHAT ve TEMİZLİĞİ KOLAY: İyi yıkama etkisi, katlanması ve saklanması kolaydır. Bu pelerin kesme, perma, boyama ve şekillendirme için mükemmeldir. %100 su geçirmez, leke tutmaz ve makinede yıkanabilir. Kullandıktan sonra çamaşır makinesine atın ve gerisini makineye bırakın.

Her berber dükkanında mutlaka bulunması gereken bir üründür. Saç Kesimi, Saç Boyası, Perma, Bakım, Fırında Yağ Kullanımı, saç şekillendirme, kuaförlük, saç boyası, perma, salon kesimi, boyama, kuaför salonları için özel olarak tasarlanmış profesyonel salon pelerini, berberler, saç stilistleri, kuaförler, güzellik uzmanları, estetisyenler, makyaj sanatçıları, stüdyo, performans, ev kullanımı, kozmetik uygulama, saç tarama, sakal tıraşı.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar