Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Argan Pedikür Bakım Çorabı 4 ADET SET 719785

TL107,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 4 Adet, TransForMacion ArganCure olarak tasarladığımız ürünü  gönderiyoruz


Yeni nesil susuz pedikür uygulama ile pürüzsüz bir cilt, güçlü tırnaklar ve etkisi uzun süren yumuşaklık hissini sizde keşfedin.

Nasıl Kullanırım ?
1 - Tırnaklardan ojeyi çıkarıp törpüleyin.
2 - Patiği giydirin,2-3 dakika tırnak ve ayaklara masaj uygulayın.
3 - Patiğin uç kısmını kesin, pedikür işlemini uygulayın
4 - Patiği çıkarıp fazla kremi tırnaklara ve ayaklara masaj yaparak pedikür işlemini tamamlayınız.

AYAK MASKE ELDİVENLERİYLE KURU AYAKLARINIZI SADECE 20 DAKİKA İÇİNDE YATIŞTIRIN - Kuru, çatlamış ayaklardan mi şikayetçisiniz? Pürüzlü ayaklar için yenileyici bakım ve hasar onarımı . Eldivenlerimizi giydikten sadece 20 dakika sonra ayaklarınız le görülür şekilde daha yumuşak hale gelecektir.

CİLDİNİZİ DERİNCE NEMLENDİRİR VE BESLEYİR - Hızlı etkili ve yatıştırıcı yumuşak ayak bakımıyla rahatlatıcı bir ev spa deneyimi tın. Eliniz, maskenin eldivenler tarafından kilitlenen besleyici ve bileşenlerini hızla emecektir.

KULLANIMI KOLAY, HIZLI ETKİLİ VE TEK KULLANIMLIK AYAK NEMLENDİRİCİ ELDİVEN - Spa günü için dışarı çıkmanıza gerek yok. . 20 dakika sonra eldivenleri çıkarın ve daha genç ve sağlıklı görünen ayakların tadını çıkarın!

SALONLARDA VE EVLERDE KADINLAR İÇİN HERHANGİ BİR SPA KİTİNİN TEMEL PARÇASI - Gittiğiniz her yere profesyonel spa bakımının sihirli canlanmasını da götürün. Kullanımı kolay ve etkili, kuru ayaklar için pedikür maskemiz seyahat ederken bir çantada veya bavulda saklanabilir. Evde veya salonda güzellik dolabınız için bir zorunluluktur.

TÜM CİLTLERE UYGUN VE TÜM ayak BOYUTLARINA UYGUN - ayak soyma maskemizi nazik, güvenli ve takması rahat olacak şekilde tasarladık. Paraben içermez hassas cildi bile tahriş etmez.

ANINDA NEM: Nem patlaması yaşar ve kuru, sert ayaklara anında nem sağlamak için özel olarak formüle edilmiştir. Bu nemlendirici ayak eldivenleri, kış aylarında harika olan birinci sınıf yumuşaklık ve beslenme ile ayaklarrınızı dönüştürmeye olabilir.

HIZLI VE KULLANIMI KOLAY: Cilde batması biraz zaman alan normal yapışkan ayak losyonunun aksine, bu spa eldivenlerinin kullanımı daha kolay olamazdı! Sadece ayaklarınızın üzerinden geçirin, sadece MAX 20 dakika bekleyin ve uzun süreli beslenme ile ayaklarınız yepyeni ve derinlemesine nemlenmiş hissedecek.

ANTİ-AGING: nın ilk belirtilerini genellikle eller ve ayaklar gösterir. Ancak kuru ayaklar için bu ayak maskesini düzenli olarak kullanarak genç nemi korumaya ve yaşa bağlı kuruluğu azaltmaya olabilirsiniz.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar