Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 4 Fonksiyon Pedikür Topuk Ayak Törpüsü 719548

Son 7 Günde Satılan : 496 Adet
TL74,99


ONESTEP SEPETTE ANINDA %10 İNDİRİM. 12 ve üzeri adette anında %10 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler :  17 cm x 5 cm 

AYAK SORUNUNA ÇÖZÜM : Özellikle kuru, nasırlı ve çatlak topuklardan sıkıldınız mı ? İpek çoraplara takılmayı önlemenin ve N asır, Ölü Deri, Kuru Cilt, Sert Deri ve Çorabı çözmenin en iyi yolu.


4'Ü 1 ARADA PEDİKÜR AYAK TÖRPÜSÜ : Daha fazla bireysel ayak bakım aletine gerek yok, 1 paket yeterli. Paslanmaz çelik ayak törpüsü, temizleme fırçası, ponza taşı ve zımpara ayak törpüsü dahildir. Nazik veya ağır ayak peelingi ile ölü deri, kuru ayaklar veya ıslak ayaklar için iyi çalışın.

EN İYİ EV SPA AYAK BAKIMI : Evinizin rahatlığında ayaklarınızın bakımını yapabileceğiniz zaman, değerli zamanınızı veya paranızı pahalı bakım programları için harcamanıza gerek yok. Bu çok amaçlı pedikür seti, düşmeyi önlemek için tüm parçaları yerinde tutar.

UYGULAMA ŞEKLİ - Fırça, ölü deri, tırnak, döküntülerin temizlenmesi içindir; Paslanmaz çelik ayak törpüsü, kalın ve sert nasırların taşlanması içindir; Ponza taşı ayaklar için sert cilt veya peeling kütinidir; Zımpara kağıdı ince azgın kabukları taşlamak ve ayakları düzeltmek içindir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar