Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Riwega 10 Yedekli Çelik Pedikür Spatulası 716431

TL214,95


ONESTEP SILVER SEPETTE ANINDA %5 İNDİRİM. 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Spesifikasyonlar :  10ADET yedek - 100 Grit / kum, kalınlık etki derecesinde törpü bantıyla gönderilir. Bu değer 50-75 ve 100 Grit değeleri içeren törpülerdeki daha az sert törpü modelidir.

Materyal : % 100 Paslanmaz Çelik 

Ölçüler : TOPLAM 23  cm  - Törpü fırça bölgesi  11 x 4.2 cm  - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

Cinsiyet : Unisex

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sizin/kişisel kullanım yanısıra Tırnak salonları, güzellik salonları, manikür salonları ve eğitim merkezleri için pratik araçlardır; .

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 6 ADET yedek törpü bantıyla gönderilir. Bu bantlar yapışkanlı ve değiştirilebili özeliktedir.  Alınabilecek yedek ürünler ; 


Transformacion Pana 6 Adet 100 Grit Yapışkanlı Pedikür Törpü Yedeği 716030
Transformacion Pana 100 Adet 100 Grit Yapışkanlı Pedikür Törpü Yedeği 716031
Transformacion Pana 6 Adet 50 Grit Yapışkanlı Pedikür Törpü Yedeği 716028
Transformacion Pana 100 Adet 50 Grit Yapışkanlı Pedikür Törpü Yedeği 716029 gibi yedek ürünlerimizden alabilmenin yanısıra tüm yapışkanlı modeller uygundur.

Ayak törpüsü ayağınızı pürüzsüz hale getirmek için tasarlanmıştır. Ayaklarınıza bakmanın keyfini çıkarmanıza izin verin.

hemen hemen tüm cilt tipleri için uygundur ve dirsek, el ve ayak üzerinde iyi çalışır.
Ayaklarınızı güvenle gösterin: Ayaklarınızı yumuşatmak ve güzelleştirmek, güzel ayak bileğinizi ve ayaklarınızı sandalet ve terliklerle gösterebilirsiniz.

Ayaklarınızı nazikçe temizleyebilir ve masaj yapabilir, ölü cildi yumuşatabilir, ardından tabanınızdaki ölü cildi pul pul dökebilir.

Ayak yorgunluğunu giderin. Su geçirmezdir, ölü deriyi temizleme etkisini artırır.

Sert çatlamış cildi çıkarmak için, yumuşak ve pürüzsüz hale getirmek için tasarlanmıştır. Sağlıklı cildi kesmeden nasırları ve ölü deriyi daha hızlı yok eder. Size daha yumuşak ayakları geri verir
Her türlü ayak, erkek veya kadın için uygundur
Hafif ve kullanışlı: Seyahat ederken, hafif ve yer kaplamayan bir sırt çantası veya el çantasına konabilir.
Cildinizin ipeksi yumuşaklığını korumak için törpüledikten sonra ayaklarınıza krem, ayak balsamı veya ayak yağı ile masaj yapın.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar