Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Topuk Rendesi Solingen Profesyonel 719971

TL83,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Paslanmaz Çelik

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Solingen Profesyonel Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 6 x 6 cm paslanmaz çelik törpü bölümü - Toplam uzunluk 22 cm

GENİŞ KULLANIM ALANI : Sadece bir ayak törpüsü değil hem de Nasır Sökücü !

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 6 x 6 cm extra large genişlikte paslanmaz çelik rende bölümü

SAĞLIKLI VE MUTLU AYAKLAR - Ayak törpüsü geniş 6 X 6 cm yüzey alanına ve ergonomik ayak uyumuna sahip olduğundan, ayaklarınızı uzatabilir ve ayak bileğinizi zorlamadan kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Birkaç geçişten sonra inanılmaz bir pürüzsüzlük elde edeceksiniz. Nasırı, çatlamış cildi ve ölü cildi kolayca çıkarmanıza yardımcı olabilecek dalgalı desen yüzeyi ile tasarlanmıştır. Mükemmel boyut, İnsan estetiğine göre tasarlanmıştır. Hem BÜYÜK ayak törpüsü hem de güçlü bir plastik sapa sahiptir. Özellikle Extra Large ayak törpüsü, kullanım sırasında sizin için daha uygun olan ergonomik kaymaz bir tutamağa sahiptir.

YÜKSEK KALİTE CERRAHİ SINIF PASLANMAZ ÇELİK - Pedikür aletimiz, süper keskin olduğu ve sterilize edilip sterilize edilebileceği anlamına gelen cerrahi kalitede paslanmaz çelik bir yüzeye sahiptir. Nazikçe kullanın çünkü kurumuş nasır katmanlarını ve çatlamış topukları tıraş etmenize yardımcı olur, ayaklarınız şarkı söylemek ve dans etmek isteyecek, ayaklarınızın her zamankinden daha iyi görünmesini ve hissetmesini sağlayacak!

AYAKLARINIZI DAHA GENÇ VE DÜZGÜN HİSSEDİN - Ponza taşından, törpüden daha iyi. Diğer ayak törpüsündeki sorun keskin değil veya sadece kuruyken çalışıyor. Nasır sökücümüz bu sorunu çözüyor! Çünkü pedikür aletimiz hem ıslak hem de kuru ayaklarda kullanılabilir, bu da duşta veya banyo yaparken ölü cildi çıkarabileceğiniz anlamına gelir.

BİR DAHA ASLA KURU ÇATLAK TOPUKLARA SAHİP OLMAYIN - Ayaklar için nasır sökücümüz, 6 X 6 CM profesyonel ayak törpüsüne sahip bir pedikür ayak törpüsünden isteyebileceğiniz her şeye sahiptir, tam boyutlu ve inanılmaz derecede hafiftir. Salon kalitesinde sonuçlar elde edin ve evinizin rahatlığında inanılmaz derecede pürüzsüz ve ipeksi ayaklar için alabileceğiniz en iyi sonuçları aldığınızı hayal edin.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar