Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Silikon Fırın Eldiveni 2 ADET Collezioni Design 718989

TL78,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ?
Profesyonel Seri -   2 adet TransForMacion Collezioni Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. Renklerde değişiklikler olabilir

Ürün Özelikleri :

Profesyonel ve Isıya Dayanıklı: Silikon fırın eldivenleri, 200d altındaki sıcaklıklara dayanabilen birinci sınıf silikondan yapılmıştır. Isıya dayanıklılık performansı iyi olan bu fırın eldivenleri, sıcak tencere, tava, tabak, güveç yemekleri ve daha fazlasını tutarken ellerinizi koruyabilir. Basit ama sahip olduğunuz en önemli öğelerden biri.

Sevimli Ağız Tasarımı: Silikon eldivenlerimiz, birbirine uyjmlu tasarlanmış iki küçük silikon kap içeren ağız tipindedir. Karıştırmak için sıcak bir kaşık tutmak veya mikrodalga fırından sıcak bir tabak çıkarmak için birkaç kaşık kullanmak için en iyi şekilde kullanılırlar. Bu silikon eldivenlerle işi her zamankinden daha hızlı yapacaksınız. takmak/çıkarmak için asla büyük hacimli fırın eldivenleri giymek zorunda değilsiniz.

Kullanımı Kolay: Kaymaz şeritler güveç kapakları, sıcak mikrodalga kabı ve diğer sıcak yüzeyler için daha güçlü, daha güvenli bir tutuş sağlayabilir. Silikon tutacaklarımız sağ veya sol elle kullanılabilir.
Temizlemeye ve Saklamaya Uygun: Mutfak eldivenlerimiz elde yıkanabilir ve ardından kurutulabilir. Ayrıca bulaşık makinesinde yıkanabilir, leke ve yıpranma olmaz, pamuklu eldivenlerden daha iyidir.

Bir Mutfak Gerekliliği : Yüksek kaliteli fırın eldiveni mutfağınızda veya açık hava barbekünüzde sıcak öğeleri güvenli bir şekilde tutmanıza yardımcı olur. Elinizi veya parmaklarınızı yakmadan sıcak kaşık tutucu olarak kullanışlıdır. Ayrıca karıştırmak için bir mutfak eşyası tutmak için kullanılır. Ellerinizi ısıdan koruyun ve daha fazla el becerisi sağlayın.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar