Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 36 lı Buz Kalıbı Diamond Design 718394

TL65,95


SUPERONSTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :  BPA İÇERMEYEN Plastik , Bulaşık makinesinde yıkanabilir. 

Ne alacaksınız ? : 2 adet 18 gözlü buz kalıbı

GENİŞ KULLANIM ALANI : Bu buz küpü tepsileri seti buz yapmakla sınırlı değildir, ayrıca dondurma, puding, jöle, meyve suyu, vis ki, kokteyl, sodalı su, kekler, yoğurt, kahve, bebek maması ve daha fazlası gibi her türlü buzlu gıda yapmak için idealdir.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Üst Kapağı bütün halinde çıkarıp içerisine sıvı vb konulabilir   

GÜVENLİ VE TOKSİK OLMAYAN MALZEME :Uzun süre donduktan sonra bile çatlamaz veya kırılmaz. Buz kalıplarını doldurmak için saf su kullanın ve dondurun. Ve buz kalıplarını kullandıktan sonra bulaşık makinenize koyabilirsiniz, temizlenmesi kolaydır.

HIZLI VE ESNEK BUZ ÇIKARMA : Küp tepsisinde 18 boşluk, bulunur. 

İSTİFLENEBİLİR TASARIM :   Buz tepsileri ayrıca birbirine yapışmadan kolayca istiflenir ve dondurucunuzu düzenli ve düzenli tutmanıza yardımcı olur.

ÇEVRE DOSTUDUR - ATIKLARI AZALTIN : Bu buz küpü yeniden kullanılabilir ve yıkanabilir, topraklarımızı, nehirlerimizi ve deniz yaşamını korumaya yardımcı olur, Tek kullanımlık plastik kirliliğini ve çevreye verilen zararı azaltır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar