Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Tronnes Pilav Helva Şekillendirici Kalıp Seti 717168

ONESTEP PREMIUM Son 7 Günde Satılan : 998 Adet
%50
TL99,95 TL49,95


ONESTEP PREMIUM Bu ONESTEP PREMIUM ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 100 ve üzeri %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk örnek, gri veya pudra renk göndeirlebilir.

Adet : 2

Ölçüler : 9,5 x 4,5 cm

GENİŞ KULLANIM ALANI : Pilav, Helva, Bulgur Pilavı, Kek vb

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : 2 model içerir, Biri yuvarlak biri kalp desenli kalıptır

Tronnes, Misafirlerinize özenle hazırladığınız pilavlarınız, un ve irmik helvalarınızı pilav ve helva kalıbı ile daha lezzetli gösterecek

KALİTELİ MATERYAL : Sağlığa zararlı maddeler içermeyen plastik malzemeden yapılmıştır, pürüzsüz ve yapışmaz bir yüzey sağlar, kalıptan çıkarılması kolaydır, size uzun süre kullanım, dayanıklılıkla eşlik edebilir.

KOLAY KULLANIM : Sadece pirinci kalıba yerleştirin, en sevdiğiniz malzemeleri ekleyin ve pirinçle kaplayın, sonunda kapağı kapatın ve birkaç kez bastırın, yapışmaz yapısı sayesinde kullanımdan sonra yıkanması kolaydır.

TEMİZLİĞİ KOLAY : Yapışmaz yüzeyi sayesinde temizlemesi kolaydır, bulaşık makinesine uygundur. Küçük boyutlu, saklaması kolay, hayatınıza daha fazla kolaylık getirin.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar