Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kablo Toparlama Mutfak Aletleri 4 lü 718387

ONESTEP PREMIUM Son 7 Günde Satılan : 1000 Adet
%56
TL124,95 TL55,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? 4 adet, TransForMacion olarak tasarladığımız, SİYAH renkli ürünü gönderiyoruz. Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. /strong>

Ürün Özellikleri :

Mükemmel Kordon Sarıcı : Cihaz için kordon düzenleyicimiz, mutfak kablolarınızı düzenli tutar. Cihaz için kullanımı kolay kordon sarıcı zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlar, mutfağınızı düzenli hale getirir.

Daha İyi Toparlama : Kenarları sıkıştıran tasarım yapısı, cihazlar için güç kablosu tutucunun içindeki kabloyu daha sağlam ve yayılmasını kolay hale getirir.

Yüksek Kaliteli Malzeme : Cihazlar için kordon tutucumuz birinci sınıf kauçuk ve silikondan yapılmıştır. Alt kısımdaki yapışkan, mutfak aletlerinize sıkıca yapışacak şekilde tasarlanmıştır ve mutfak aleti yüzeyinde iz bırakmaz.

Çok Fonksiyonlu ve Geniş Kullanım : Bu küçük kablo düzenleyici, kabloları tek elle kolayca sarmanıza olanak tanır. Tüm mutfak ekipmanı kablolarınız iyi organize edilmiş ve genişletilebilir olacaktır. Kahve makinesi, blender, fritöz, tost makinesi, düdüklü tencere, meyve sıkacağı gibi her türlü mutfak ekipmanına uygulayabilir.

Kurulumu Kolay : Yapışkan ped, cihazınıza hızlı bir şekilde takılmasını sağlar. Mutfak cihazı kordon sarıcımızı uygulamadan önce silerek temizleyin, cihaz üzerindeki gresi, tozu veya yağı temizleyin, daha iyi etki için kullanmadan 2-4 saat önce yerleştirin.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Güvenle satın alabilirsiniz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.


 



Bunları da aldılar