Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Çelik Fındık Ceviz Kırıcı Grosseto Design 718488

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 110 Adet
%55
TL199,95 TL90,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


NEYE SAHİP OLACAKSINIZ ? TransForMacion Grosseto Design olarak tasarladığımız ürünü gönderiyoruz. Renk birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. /strong>

Ürün Özellikleri :

Kolay kırma için tasarlandı : Bu güçlü   fındık ve ceviz kırıcı , her türlü yemişin hızlı ve kolay bir şekilde kırılmasını sağlar. Ceviz, fındık, badem vb. Sağlıklı kırık fındıkların tadını çıkarın.. İçerideki somunu kırmadan veya zarar vermeden gövdeye sıkıca takılır.

RAHAT TUTUŞ İÇİN SAĞLAM ERGONOMİK SAP: Güçlü bir tutuş ve güvenilir bir çıtlatma eylemi için kaymayı önleyecek şekilde tasarlanmış düz bir sapa sahiptir. Ergonomik tasarım, kuruyemişleri daha keyifli hale getirir ve ağrıyan eller için endişelenmenize gerek kalmaz. 

Restoranlar ve ev için idealdir

DAYANIKLI VE TEMİZLİĞİ KOLAY: Yüksek kaliteli çelikten yapılmıştır. Temizlemek için kabuk parçalarını durulayın ve hemen tekrar kullanmak üzere havayla kurutun. Akıllı tasarım, uzun süre dayanacak ve fındık kırmayı seven ancak eklemleri veya elleri hassas olan kişiler için mükemmel olacak şekilde yapılmıştır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar