Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Mıknatıslı Buzdolabı Saati KARE 719928


  Tükendi!  
ONESTEP PREMIUM SEPETTE ANINDA %30 İNDİRİM . 6-47 adette %10 , 48 ve üzeri %30 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR. Duvardaki resim bilgi amaçlıdır, sadece buzdolabı üzerindeki 9,5 cm x 9,5 cm ebatlarındaki saat gönderilir.

Materyal : Plastik Çerçeve 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion   olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 9,5 x 9,5 cm Derinlik 2 cm

GENİŞ KULLANIM ALANI  : Buzdolabı sadece bir öneri ! Metal tüm yüzeylerde kullanabilirsiniz.

  Mutfağınıza şıklık ve işlevsellik katacak manyetik buzdolabı saatimizle tanışın! Bu kullanışlı saat, kolay okunabilen ekranı ile zamanı takip etmeyi kolaylaştırır. Güçlü mıknatısı sayesinde buzdolabınıza sıkıca tutunur ve düşme riski yoktur.

Özellikler:
Büyük ve kolay okunabilen ekran
Güçlü mıknatıs
Dayanıklı yapı
Kalem pil ile çalışır (pil dahil değildir)

Faydaları:
Kolayca zaman takibi
Mutfağınıza şıklık katın
Harika bir hediye seçeneği
Mükemmel yorum herş eyi anlatır !
Bir müşteri yorumu örneği:

"Manyetik buzdolabı saatimi çok seviyorum! Okuması çok kolay ve buzdolabımda harika görünüyor. Şık ve işlevsel bir şekilde zaman takibi yapmak isteyen herkese bu saati kesinlikle tavsiye ederim."

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar