Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kafes Gece Bigudisi 2.5 cm 10 Adet Solingen Professional 720025

TL69,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : Ürün renkleri Pembe, Mor gibi renkler gönderilebilir. 

Adet / Renk / Tasarım : 10 Adet Kafes tip Bigudi   TransForMacion Solingen Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ): 2.5 cm çap x 7 cm uzunluk 


MUHTEŞEM DALGALAR VE BUKLELER ELDE EDİN: Bu  bukle maşaları, güzel dalgalar ve bukleler yaratarak bakışları döndürmenize yardımcı olacaktır. Bu rulolarla buklenizin sıkılığını kontrol edebilirsiniz. Güzel spiraller elde etmek için onları sıkıca sarın veya güzel dalgalar için fırçalayın. Saçınızı nasıl şekillendirirseniz şekillendirin, bir film yıldızı gibi görüneceğinizden eminiz!

KULLANIMI KOLAY: Bu bukle maşalarına saçlarınızı doladıktan sonra kafes gibi olan 2.parçayı üzerine geçirirel sabitleyin  

10 LU SET: Satın aldığınız üründe 10 ADET bukle maşasından oluşan bir set alacaksınız. Bu size saçınızı şekillendirmek için bol miktarda rulo sağlar. Bu kompakt silindirler pembe veya mor renkte olup onlara eğlenceli ve canlı bir his verir. Ayrıca saklanabilecek kadar küçüktürler. İşiniz bittiğinde onları çantanıza veya çekmecenize koyun.

SAÇINIZ İÇİN GÜVENLİ: Kırık uçlarla savaşmaktan yoruldunuz mu? Normal sıcak aletler saçınıza zarar verebilir, saç folikülünü ve telini zayıflatabilir. Saçınıza minimum düzeyde zarar verir. Saç bigudileri geri dönüyor çünkü saçınıza zarar verebilecek sıcak bukle maşalarını, kurutucuları veya maşaları kullanmanıza gerek kalmadan size şık bukleler sunuyorlar.

SAÇ AKSESUARLARINIZA EKLEYİN: Kendinize iyi bir saç kıvırma seti bulana kadar saç malzemeleriniz tamamlanmış sayılmaz! Bu bukle maşaları size birkaç dakika içinde canlı, lüks bukleler verecek! Ayrıca saç maşalarınıza göre daha az hasar verirler.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar