Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Sosis Latex Bigudi 15 mm 20 ADET 720086

TL296,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Latex  (U Köpük içerik üzerine latex kaplama ) 

Adet / Renk / Tasarım : 20 Adet, TransForMacion Blazina Bores Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) :  24 cm uzunluk x 15 mm kalınlık

 

Bu yumuşak köpük saç çubukları, saçlar için esnek rulolar, esnek saç çubukları, bükümlü köpük saç bukle maşaları uzun veya kısa, ince veya kalın çoğu saç tipine uyacak ve en doğal, dalgalı, kabarık bukleleri oluşturmak için doğru boyuttadır. Uzun ya da kısa saçlara yönelik bu esnek çubukları aileniz ve arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

Esnek Köpük Kıvırma Çubukları Güvenilir Malzeme: Yumuşak köpüklü, ısısız saç çubukları silindirlerimiz, yumuşak esnek çubuklarımız, büküm köpüklü saç silindirlerimiz, hafif, güvenilir, ıslak veya kuru tüm saç tipleri için bukleler oluşturması kolay kaliteli kauçuktan yapılmıştır. Güzel ve esnek bukleler oluşturmak için çekmeden ve saçınıza zarar vermeden basitçe bükün, çevirin ve yuvarlayın.

Uzun Saçlar için Esnek Saç Çubukları Isısız ve Saçınıza Zarar Vermez: Bu ısısız kıvırma çubukları, ısısız esnek bigudi bukle maşaları, saç bukle maşası esnek bukle çubukları ısıya dayanıklıdır, saçınızı ısıdan zarar görmeden kıvırabilir ve yumuşak köpük yüzeyi saçınızı kırılmaya karşı koruyabilir . Uzun Saçlar için Bu Bigudiler, ısısız saç bukle maşaları, saç bükme bukle maşaları, saçlar için köpük rulolar, köpüklü saç bukle maşaları, eğer saçlarınız kırılgan veya pürüzlü ve düğümlenmesi kolay ise sizin için iyi bir seçim olacaktır.

 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar