Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Nano Keratin Kaynak Çubukları 12 ADET KAHVE Absolute 720352

Son 7 Günde Satılan : 999 Adet
TL101,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Adet / Renk / Tasarım : 12 Adet, TransForMacion Nano Absolue Professional  olarak tasarladığımız, resimde yer alan KAHVE rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : Uzunluk 10 cm x Kalınlık  7 mm 


Bu keratin tutkal çubukları, özellikle saç uzatma ve saç kaynak için uygun olan tutkal tabancası veya ön yapıştırma saçlarıyla birlikte kullanılabilir.

Yüksek kalite premium birinci sınıf EVA malzemeden yapılmış, sıcakta eriyen tutkal çubukları yapışkandır, uzun ömürlüdür, kokusuz ve zararsızdır. Hiç şüphe yok ki sürekli kullanım karbonizasyona neden olmaz, bu nedenle keratin tutkallı saç uzatma saçlarınız için güvenlidir!

Rahat Kullanım : Tüm keratin çubukları eritilebilir ve 175- 225 derece arasındaki yüksek sıcaklıkta akabilir, böylece istediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Buna ek olarak, bu saç uzatma tutkal çubukları, ürünün kısa sürede tamamen yapışmasını sağlamak için 5 ila 10 dakika içinde soğuyacaktır.

Çoklu Uygulamalar: Keratin tabancası tutkal çubuğu, çok çeşitli uygulamalara, hızlı kürleşmeye ve stabiliteye sahip, değerli zamandan ve emekten tasarruf etmenizi sağlayacak harika bir araçtır. Bu keratin yapıştırıcı, saç uzatma, ahşap, metal, cam, seramik, ev dekorasyonu, günlük yapıştırma ihtiyaçlarınızı ve ayrıca araba göçük onarımını karşılayabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar