Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Polo Yaka Tişört Yaka Dikleştirici 240 Adet 719822

TL68,95


ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : Şeffaf renk SERT PVC , Nano özelikli kendinden yapışkanlı

2 ŞEKİLDE KULLANILIR ?  2 yüzeyi de yapışkanlıdır. Tek yüzey koruyucu film çıkarıldığında daha sert durarak, diğer tarafı yapıştırıp kullanabilirsiniz. Yakaları (polo tişörtler vb) birbirine de yapıştırmak için 2 yüzeyde yer alan film bantları sökerek yapıştırın

Ne alacaksınız ? : 240 adet, özel mini kapaklı saklama kutusuyla birlikte gönderilir

Ölçüler : 5 cm x 1.8 cm ve kalınlığı 0.055cm- Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

Gömlekler, düğmeli gömlek, polo yaka tişörtlerinizi abartı olmadan yakalarının dik durmasını sağlayan, kendinden yapışkanlı (tek tarafı yapışkanlı )  dikdörtgen tasarım sert PVC materyal aparattır.

Giysinize uygun şekilde yakanın iç tarafına ucuna, ortasına veya değişik yerlerine, daha dik duruş için EN ÜST düğmeden yukarı doğru iç tarafa istendiği şekilde yapıştırabilirsiniz. Yapıştırılarak pratik olarak kullanılır ve sökerek başka bir giysinizde dahi kullanabilirsiniz. (TASARRUFLU : ortalama her pvc aparat 5-8 kez arası sökülüp tekrar yapışabilir ).
Kimse sizin bunu kullandığınız görmeyecektir.


PRATİK VE DAYANIKLI : Erkek/Bayan yaka desteği kaliteli PVC plastikten yapılmıştır ve 0,055 mm kalınlığa sahiptir, kravat takarken bile yakanızı tüm gün düz tutacak kadar güçlüdür. Ve hafif özellikleri gömleğinize/tişörtünüze herhangi bir yük getirmeyecektir.

UYGUN SAKLAMA KUTUSU - Yakanızın çekmecenizde veya şifonyerinizde dağınık olmasına izin vermeyin. Bu kutu, düzenli tutmak veya seyahat için yanınıza almak için mükemmeldir.

Yaka dikleştiriciyle yakanızı sert tutun, böylece erkek elbise gömleğiniz tüm gün canlı ve keskin görünmeye devam eder.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz




Bunları da aldılar