Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Fade Parmak Fırça Berber Kuaför 719844

Son 7 Günde Satılan : 0 Adet

  Tükendi!  
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Plastik sap + Bristol Kıllar 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion  olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler :  6 x 6 x 6 cm 


SIFIRLAMA FIRÇASI : Tıraş esnasında oluşan kesilmiş saçları uzaklaştırmak için tasarladık

Küçük boyutlu ama büyük etki yaratıyor! Dayanıklı %100 doğal kıllar, kesim sırasında ve sonrasında fazla saçları saç derisinden nazikçe fırçalar. Yumuşak, sıkı kılları en inatçı telleri bile alır. Saçta, aletlerde ve bıçaklarda kullanılabilen çok yönlü işlevsellik. Suya dayanıklı profesyonel berber ve kuaför şekillendirme fırçası evrensel olarak her türlü saçla çalışır.

Konforlu kavrama sapı ve tasarımı, parmaklarınızı ve elinizi yormadan, saçı kolayca kesmenizi sağlar. Solma fırçaları, bir berberin ve stilistin itibarı ve iş kalitesi açısından hayati öneme sahiptir. Doğru araçlar olmadan müşterinizin bakımsız ve yarım kalmış görünmesine neden olabilirsiniz.

FADE Fırça, profesyonel saç kesimleri ve saç stillerine odaklanan özel bir fırça tasarımına sahip mükemmel bir saç bakım ürünüdür. Bu özel fırça, saç tellerini düzeltmeye, düzgünce taranmasına ve saç kesiminde yumuşak geçişlere yardımcı olur.

Ana Özellikler:

Profesyonel Kesimler İçin Tasarlandı: FADE BRUSH, profesyonel kuaförler ve bireyler için özel olarak tasarlandı ve saç kesimlerinde mükemmel sonuçlar elde etmeyi hedefler.

Özel Fırça Ucu: Yüksek kaliteli fırça ucu, saç tellerini düzenlemekte ve fade kesimlerde hassas çalışmada etkili olur.

Ergonomik Sap Tasarımı: Rahat bir kavrama sağlayan ergonomik sap tasarımı, uzun süreli kullanıma uygunluğu artırır.

Yüksek Kaliteli Malzeme: Dayanıklı ve uzun ömürlü malzeme seçimi, kullanıcıya uzun süreli ve güvenilir bir ürün deneyimi sunar.

Çeşitli Renk Seçenekleri: Farklı renk seçenekleri, kişisel zevkinize ve tarzınıza uygun bir seçim yapma özgürlüğü sunar.

Çeşitli Saç Tiplerine Uyum: İnce telli veya yoğun saçlara sahip kullanıcılar için uygundur, saç tipine göre etkili sonuçlar sunar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar