Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Yüz Maskesi Sıcak Soğuk Jel C.Cartier Design 719484

TL99,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Colin artier Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz.  

Ölçüler : 20 x 20 cm 


GÖZ VE YÜZ İÇİN ÇÖZÜM : Bu buz göz maskesi ve buz yüz maskesi, sıcak paket veya soğuk paket olarak kullanılabilen Jelle doludur.. Göz kuruluğunu, kuru ve hassas cild ve yüz ve göz çevresindeki kırmızı tahrişi azaltmak için mükemmel bir çözüm. .Gözenekleri doğal olarak küçültmek, akneye eğilimli cildi sakinleştirmek veya derin temizlik ve makyaj uygulamasından önce gözenekleri açmak için kullanın. Güzellik için vazgeçilmez bir ürün. Diş ameliyatı, plastik cerrahi, ateş için de kullanılabilir.

GÜVENLİ VE ETKİLİ : Küçük jel paketi yaygın olarak kullanılmaktadır. Yeniden kullanılabilir jel paketleri, ilk yardım veya ev, okul veya ofis kullanımı için mükemmeldir. Sıcak soğuk paketler Yüz ve Göz bölgesinde güvenle kullanılabilir. Buz paketi dondurulduğunda yumuşak ve esnek kalır ve ısıtıldığında sıcak paket olarak da kullanılabilir.

KULLANIMI UYGUN】 Buz göz maskesi ve buz yüz maskesi, gözleriniz veya yüzünüz için birbirinin yerine kullanılabilir. Maskeyi dondurucuda -18°C veya daha düşük sıcaklıkta saklamanız yeterlidir. Daha iyi etki için en iyi donma süresi 2-6 saattir. İstenilen sıcaklık elde edilene kadar maskeyi mikrodalgada 10-15 saniye aralıklarla ısıtın, jel yüz maskesinin maksimum ısınma süresi 30 saniyeyi ve jel göz maskesinin maksimum ısıtma süresi 20 saniyeyi geçmez.

TERSİNEBİLİR ÇİFT TARAFLI TASARIM : Bu buz göz ve yüz maskesi, uyurken optimum güvenliği sağlamak için bir tarafında birinci sınıf PVC kaplamadır Yumuşak taraflar doğrudan cilt kullanımına izin verir, çift sıcaklık sağlar ve sıcak veya soğuk terapi süresini uzatır; silikon tarafı ise doğrudan daha soğuk bir deneyim sunar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar