Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Klavye Kulaklık Temizlik Pompalı Kit 719346

TL85,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet Fırça + 2 adet tuş çekici + 2 adet mini kulaklık temizlik kit + 1 adet puf pompa , TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Profesyonel Temizlik Seti : Çok işlevli fırça, kulaklık temizleme süngeri, mini dahili fırça, metal kalem ucu ve klavye tuş çekiciyle donatılmış 5 çeşit temizleme başlığı içerir. Çeşitli temizlik ihtiyaçlarını karşılamak için 5'i 1 arada bilgisayar temizleme seti.

Her Türlü Temizlik İhtiyacı : Mini sünger, kulaklığın kablosuz şarj kutusundaki tozu temizleyebilir. Yüksek yoğunluklu fırça, kulaklığın ses çıkış deliğindeki kiri temizleyebilir. Metal kalem ucu inatçı tozları temizleyebilir. Basit bir anahtar çıkarıcıyla, anahtar başlığının değiştirilmesi artık zahmetli değildir ve anahtar başlığının çıkarılması daha temiz ve daha kapsamlıdır.

Taşınabilir Tasarım : Yumuşak fırçalı klavye temizleme seti, kalemin yalnızca yarısı boyutundadır, taşıması kolaydır. Çift kafalı gizli tasarıma sahip düz bir tutamak kullanır ve ürünün uygulanabilirliğini artıran bir fırça takılıdır. .

Klavyeye Zarar Vermez : Orta derecede yumuşaklık ve sertliğe sahip özel naylon fırça seçimi. Aynı zamanda fırça kafası, sıkı bir şekilde düzenlenmiş ve sıralanmış, iyi esneklik, sertlik ve kompaktlığa sahip üç sıralı bir tasarımı benimser. Kullanışlı ve emek tasarrufu sağlar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar