Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Mini Burun ve Kulak Temizleyici 6 ADET 720087

TL75,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : plastik dış çerçeve, paslanmaz çelik mini jilet 

Adet / Renk / Tasarım : 6 Adet, TransForMacion Nano Absolute Professional olarak tasarladığımız, resimde yer alan modeli , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) :  9 cm x 0.7 mm - kesici bölüm 1.3 cm 


Etkili Bakım : Bu burun kılı alma aletimiz, burun kıllarınız için rahat ve hassas bir düzeltme sağlar. Burun boşluğunu veya burun kanallarını tahriş etmeden veya zarar vermeden burun kıllarını kolayca düzeltir. Burun delikleri hatlarına uyan bir yay tasarımına sahiptir.

Güvenli ve Rahat: Bu burun kılı alma kılavuzu, cilde zarar vermeden yakın ve doğru bir düzeltme sağlayan her şey dahil tarak dişlerine sahiptir. Ayrıca kesici ile cilt arasındaki teması azaltır ve herhangi bir tahrişi önler.

Burun ve Kulak İçin Çift Amaçlı: Bu burun tüyü alma kılavuzu, hem burun hem de kulak tüylerini almak için kullanılabilen çift başlı bir tasarıma sahiptir. İstenmeyen tüylerden etkili ve nazikçe kurtulabilir, burnunuzu ve kulaklarınızı tazelenmiş ve temiz hissedebilirsiniz.

Ergonomik ve Güzel: Rahat tutma yeri ve kaymaz tasarımıyla bu burun kılı alma kılavuzunun kavranması ve kullanılması kolaydır. Ayrıca bakım rutininiz için onu şık bir aksesuar haline getiren güzel bir görünü e sahiptir.

Taşınabilir ve Düzenli: Bu burun kılı alma kılavuzu, burun kılı düzelticinizi her zaman, her yerde temiz ve kullanıma hazır tutmanızı kolaylaştıran bir saklama kutusu ve bir fırça ile birlikte gelir. Küçük ve hafiftir, böylece gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz.



Basit Uygulama: Bu manuel burun tüyü alma makinesi, burun kıllarını her iki taraftan da kesebilen ve yok edebilen, size sorunsuz ve rahat bir deneyim sunan ikili bir ön kısma sahiptir. Ayrıca burun geçişini yaralanma ve tahrişten koruyan kavisli bir tepesi vardır.

Nazik ve Güvenli: Tahrişe veya kanamaya neden olabilecek diğer burun kılı düzelticilerin aksine, bu manuel burun kılı alma makinesi hafiftir ve invazif değildir. Burnunuzdaki istenmeyen tüyleri gidermek için yumuşak ve yumuşak bir şekilde dönen profesyonel bir temizleme tasarımına sahiptir. Ayrıca 360 derece dönerek burun boşluğuna masaj yaparak size keyifli ve hijyenik bir deneyim yaşatır.

Her Yere Götürün: Bu manuel burun tüyü alma aparatı rahat bir tutuşa ve kaymaz tasarıma sahiptir, bu da onu tutmayı ve taşımayı kolaylaştırır. Pil gerektirmediği ve her çantaya sığabileceği için seyahat için uygundur. Aynı zamanda çekici ve sağlamdır.

Bakım Kolaylığı: Bu manuel burun tüyü alma aparatı küçük ve hafiftir, temizlemesi kolaydır ve kullanımdan sonra yalnızca su ile durulanması gerekir. Pil veya elektrik gerektirmez, bu nedenle her zaman ve her yerde kullanabilirsiniz.

Pratik Hediye : Bu manuel burun kılı alma aparatı sadece burun kılları için değildir. Kaşlarınızı ve şakaklarınızı düzeltmek için de kullanabilirsiniz, bu da onu kullanışlı bir alet haline getirir. Küçük düzeltme işine ihtiyacı olan herkes bu hediyeyi takdir edecek. Hem erkekler hem de kadınlar için iyi çalışıyor.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar