Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Doldurulabilir Krem Şampuan Tüpü 6 ADET 719781

TL110,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Silikon

Adet / Renk / Tasarım : 6 Adet (3 er lik 2 paket ), TransForMacion Kassi Johnson Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan renk kombinasyonunu, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 11 x 5 cm  kapasite 60 ml

TransForMacion Kassi Johnson , seyahatlerinizde ve günlük kullanımda rahatlıkla taşıyabileceğiniz, sızdırmaz ve dayanıklı silikon malzemeden üretilmiş özel tasarımlı losyon sıkma tüpleridir. Bu pratik ürün, kozmetik ürünlerinizi ve diğer sıvıları güvenle muhafaza etmek için ideal bir çözüm sunar.


Ana Özellikler:

Yüksek Kaliteli Silikon Malzeme:TransForMacion Kassi Johnson, dayanıklı ve esnek silikon malzeme sayesinde uzun ömürlü kullanım sunar.

Sızdırmaz Tasarım: Özel contaları sayesinde sızdırmazlık sağlayan bu tüpler, içerdikleri sıvıları güvenli bir şekilde muhafaza eder ve çantalarınızın içindeki diğer eşyaların temiz kalmasını sağlar.

Hafif ve Taşınabilir: Kompakt tasarımı, bu sıkma tüplerini seyahat ederken, spor yaparken veya günlük rutinlerinizde kolaylıkla taşımanızı sağlar.

Geniş Açıklıklı Tasarım: Tüplerin geniş ağızları, kolay dolum ve temizlik imkanı sunar, böylece içerdikleri kozmetik ürünleri rahatça doldurabilir ve boşaltabilirsiniz.

Çeşitli Renk ve Boyut Seçenekleri: Farklı renklerdeki TransForMacion Kassi Johnson, kişisel tercihinize ve kullanım ihtiyaçlarınıza uygun seçenekler sunar.

Kullanım Talimatları:
Tüpü doldurmak için geniş ağızını açın.
İçine istediğiniz sıvıyı dökün (losyon, şampuan, güneş kremi, vs.).
Sıkma mekanizmasını kullanarak ürünü istediğiniz yere uygulayın.

TransForMacion Kassi Johnson, pratik ve hijyenik bir şekilde kozmetik ürünlerinizi taşımanızı sağlayarak seyahatlerinizde ve günlük hayatta size büyük bir kolaylık sunar.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar