Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Absolute Hindistan Cevizi Yağı Organic 50 ml 719151

TL74,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 



Ürün Özellikleri :

İçindekiler %100 Organik Hindistan Cevizi Yağı

Adet /strong> 1 Adet

Ölçüler : 50 ml


Organik Parçalanmış Hindistan Cevizi Yağı: Organik Parçalanmış Hindistan Cevizi Yağı kolayca emilir, yağsızdır ve kokusuzdur. ekstra cilt koruması için gündüz veya gece nemlendirici olarak kullanılabilir. Hindistan cevizi yağımız, duştan ve uzun bir günün ardından makyajın çıkarılması veya cildin nemlendirilmesi için mükemmeldir.

Dirsekler ve topuklar gibi alanlar sıklıkla kurur ve pul pul olur. Bu ultra yumuşatıcı Parçalanmış Hindistan Cevizi yağını bu bölgelere uygulayarak ipeksi bir yumuşaklık hissi elde edin. Aynı zamanda harika bir masaj baz yağı olarak da kullanılabilir. Saf fraksiyonlu organik hindistan cevizi masaj yağı cildinizi parlak ve nemli tutacak, bu nedenle her türlü masaj için mükemmel taşıyıcı yağdır.

Organik Parçalanmış Hindistan Cevizi Yağı: Çoğu saç bakım ürününde yaygın olan ıvı hindistan cevizi yağı ), daha güçlü, daha sağlıklı ve daha kalın saçları teşvik etmek için nemlendirme amacıyla kafa derisine nüfuz eder. Saç ürünlerine yönelik fraksiyonlu hindistancevizi yağımız saçınızı yağlı bırakmaz veya kötü kokuya sahip olmaz.


Bunları da aldılar