Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion TheraPearl Bilek Sıcak Soğuk Jel Paket 717259

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 1 Adet
%53
TL170,95 TL79,95


Tükenmek Üzere
ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet : 1

Ölçüler : 30 CM X 10 CM - 27 CM esneyebilen ayarlanabilir kemer

HIZLI RAHATLAMA : TheraPearl Sıcak ve Soğuk Terapi, burkulma ve incinmelerde hızlı bir rahatlama sağlar. İster bir atlet, ister sıkı bir oyuncu olun, ister tüm gün bir bilgisayarda çalışıyor olun, TheraPearl'ın Ayak Bileği/Bilek Sargısı, ağrısız bir şekilde futbol toplarını tekmelemeye, zombileri öldürmeye ve e-posta göndermeye devam etmek için ihtiyaç duyacağınız rahatlamaya sahiptir.

VAKİT KAYBETMEYİN : Burkulmaların ve incinmelerin sizi sevdiğiniz (veya yapmanız gereken) şeyleri yapmaktan alıkoymasına izin vermeyin. Ayak Bileği/Bilek Sargımız donduğunda bile vücudunuza kolayca uyum sağlayan esnek jel doludur. Analjezik soğuk için buzdolabında veya derin dondurucuda soğutun ya da nüfuz eden ısı için mikrodalgaya koyun. Paket, terapötik sıcaklığını tam 20 dakika tutar. Hiç vakit kaybetmeden ayaklarınızın, kumandanızın veya klavyenizin üzerinde olacaksınız.

HAFİFLETİN : Her TheraPearl paketinde bulunan İnci Teknolojisi, ağrıyı hafifletmek için eski ısıtma ve soğutma tedavisini geliştirir. TheraPearl yeniden kullanılabilir sıcak ve soğuk kompres paketlerini kullanarak yaralanmalardan daha hızlı kurtulun veya günlük ağrı ve sızıları azaltın. 20 dakikalık süre boyunca TheraPearl paketi aracılığıyla hem ısı hem de buz uygulanabilir.

HEDEFE YÖNELİK : TheraPearl, Ayak Bileği - Bilek Sargıları, Diz Sargıları vücut bölümlerine uygun şekilde uyacak şekilde tasarlanmış paketler yapar. Bu ürünler, buz veya ısının uygun şekilde kaplanmasını ve uygulanmasını sağlamak için mükemmel bir şekil verir.

SICAK-SOĞUK : Isı tedavisi dolaşımı artırır, kasları etkili bir şekilde gevşetir ve hareketi kolaylaştırır. Isı, şişme azaldığında yaralı bölgelere kan akışını uyararak iyileşmeyi destekler ve hasarlı dokunun iyileşmesini hızlandırır. Sert kasları gevşetmek ve kan akışını ve iyileşmeyi teşvik etmek için mikrodalgada rahatça ısıtın. Yeniden kullanılabilir paketler, herhangi bir karışıklık yaratmadan ısıyı doğrudan istediğiniz rahatlama alanına iletir.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar