Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kokteyl Sunum Bardağı P.Paronetto Design 4 lü 718391


  Tükendi!  
ONESTEP SILVER SEPETTE ANINDA %5 İNDİRİM. 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion P.Paronetto design serisi olarak tasarladığımız bu ürünü Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Borosilikat Cam 

ADET : 4

KAPASİTE : 200  ml

GÜVENLE İÇİN : Hiçbir zararlı kimyasal içermeyen, tamamen yeniden kullanılabilir ve geri dönüştürülebilir kurşunsuz camdan yapılmıştır. Dudaklarınızın çizilmemesi için fincan ağzı kalınlaştırılmış ve yuvarlatılmıştır ve buzlu veya sıcak içecekleri içerken elleriniz zarar görmez.

DALGALI Eşsiz P.Paronetto TASARIMI: Bir bütün olarak çekici bir görünüm oluşturmak için bir içecekle birleştiğinde, vintage ton ve zarafetle dolu bir Avrupa retro tadı vermek için yüzeyinde hassas dikey dalgalanmalar ile birlikte gelir.

KAYMAZ TASARIM : Kaymaz şeritler, bardağı içmek için tuttuğunuzda size rahat bir his verecek ve şeritsiz diğer cam bardaklara kıyasla düşmeyi önlemek için kayma direncini artıracaktır.

KOLAY TEMİZLİK : Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Pürüzsüz işlenmiş yüzeyi sayesinde, bu kokteyl bardağı leke tutmaz ve sadece nemli bir bez veya yumuşak bir fırça ile temizlenmesi kolaydır. Fırçaladıktan sonra akan su ile durulayabilirsiniz.

GENİŞ KULLANIM ALANI : Kokteyller, alkoll ü içecekler, çay, meyve suyu, meşrubat ve süt gibi hem sıcak hem de buzlu içecekler için uygundur. Evde,barlar, balolar gibi farklı durumlara uyum sağlar.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar