Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

ModaCar Tronic Basınçlı Köpük Püskürtme Yıkama Sprey Şişe 429032

ONESTEP GOLD Son 7 Günde Satılan : 686 Adet
%43
TL199,95 TL114,95


ONESTEP GOLD Bu ONESTEP GOLD ürününden 6 ve üzeri adette %10 , 36 ve üzeri adette %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Materyal : PP Sertleştirilmiş darbelere dayanıklı plastik

Ölçüler : Y 32 CM X DİP ÇAPI: 14 CM - Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

YENİ ENFLASYONLU VERSİYON : Bu Püskürtücü Yüksek Basınca Dayanabilir ve Kararlı ve Sürekli Bir Sprey Üretebilir. Şık Yüzey, Pürüzsüz ve Rahat Bir kullanım Sunacak.

YÜKSEK BASINÇLI PÜSKÜRTME İLE KALIN ALT KÖPÜK : Elbette Arabanızı Köpük Topu Veya Köpük Tabancası ile Yıkayabilirsiniz, Ama Araba Yıkayıcınız Veya Hava Kompresörünüz Olmadığında Bunu Elde Edemezsiniz! Şimdi İşte Size Bir Çözüm! Ücretlerden Tasarruf Eder! Pompayı Elinizle Şişiriciyle Basınçlandırmanız Yeterli!

İŞGÜCÜ TASARRUFU VE YORGUNLUK YAPMAZ : İnsan Elinin Özellikleri Olarak Şekillendirilen Ergonomik Sap Rahatlatıcı ve Kavramanız İçin Rahattır! Anahtar, Tutarlı Bir Şekilde Püskürtme Yapmasını Sağlayan Ama Her Zaman Basmanızı Gerektirmeyen Bir Kilit Düğmesine Sahiptir! Pompalı Köpük Püskürtücü Hafiftir ve Her Yere Taşıyabileceğiniz Yeterince Küçüktür, Böylece Her Zaman Araba Yıkama Yapabilirsiniz!

KOLAY KULLANIM, TUTKUNLARI İÇİN MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE İDEAL : Köpük ve SGCB Çok Amaçlı Temizleyici ile Çalışmak, Aynı zamanda Diğer Sıradan Nötr Çözümler İçin İdealdir. Sadece Şişeyi İhtiyaca Göre Su ve Temizleyici ile Doldurun, Ardından Çözeltiyi İyice Karıştırmak İçin Çalkalayın. Pompayı Doldurun Ve Köpüğü Arabanıza Doğru Püskürtebilirsiniz! Kullanımdan Sonra Temizlemesi ve Bakımı Kolay!

UYGULAMA ÇEŞİTLERİ İÇİN UYGUN : Bu Pompalı Köpük Püskürtücüyü , Araba Yıkamacıları veya Hava Kompresörü Olmadan Araba Yıkama İçin Köpük Köpük Oluşturmalarında Özellikle Kendin Yap Bireylerine Araba Detaycılarına Yardımcı Olmaktır. Ama Ayrıca, Bu Köpük Püskürtücü Günlük Ev / Mobilya Temizliği, Bahçecilik ve Ot Sulama vb. İçin de Kullanılabilir!

GENİŞ KULLANIM ALANI : El tipi püskürtücü bahçecilikte, seralarda ve bahçe bitkileri sulama ve ilaçlamada, gübreleme, evcil hayvan banyosu, ev temizliği ve araba yıkama için için kullanılabilir

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Elektrik gerektirmeden kendi basıncı ile çalışır. Pompalama ile komut sizde. Basıncı siz ayarlayabilirsiniz.

PİRİNÇ UÇLU POMPA : Uzun ömürlü, ergonomik sap, uzun süre kullanımda yormayan tasarım. Pirinç püskürtme başlığı, bir yağmurlama etkisi ve doğrudan bir jet etkisi için ayarlanabilir, çıkış çapı 1 mm'dir, bu da mükemmel atomizasyon etkisi sağlar.

KULP İLE YERLEŞTİRİLMİŞ TETİK: kullanımı kolay kullanım için tetik, daha uzun bir süre için kullanmayı kolaylaştırır.

AĞIR HİZMET PLASTİK YAPI : Bu püskürtücü, yüksek kaliteli PP malzemeden, kalınlaştırılmış gövde tasarımından yapılmıştır ve aşınmaya dayanıklı ve anti-darbe özeliklidir.

2000 ML KAPASİTE : Gövde üzerinde net çizgiler vardır, sıvı seviyesi kolayca okunur. Bu püskürtücünün kapasitesi 2L'dir.

ZAMAN TASARRUFU : Bu püskürtücü ile işinizi daha da kolaylaştırın. Bu verimli araçlarla zamandan ve enerjiden tasarruf edin.

GÜVENLİK DEĞERİ : Sııyı koyduktan sonra, pompasıyla havasını alarak ona basınç kazandırın, tetiği çekerek işleme başlayın. Bahçe püskürtücü, 2,5-3 Bar'ı aştığında aşırı basıncı otomatik olarak serbest bırakan bir emniyet valfi ile donatılmıştır. Püskürtücü şişesinin hizmet ömrünü uzatabilir.

 

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar