Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Salata Kasesi Ahşap Vianzino Design 720341

Son 7 Günde Satılan : 30 Adet
TL175,95


Fiyat ve Stok bilgisi almanızı rica ederiz Fiyat ve Stok bilgisi almanızı rica ederiz

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

GIDALAR VE AKSESUARLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Dişbudak ağacı masif ahşap 

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion  Vianzino  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan koyu masif rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 19 x 7 cm - el yapımı ve doğal olduğundan +/- 1 cm çap farklılığı ve yine renk ve damarlar hafif ton farklılıkları olabilir 


Yüksek kaliteli Dişbudak ağacından yapılmıştır, tamamı masif ahşaptan oyulmuştur, yapıştırıcı birleştirme yok, yapıştırma yok. Dişbudak ahşabı yüksek sertlik, istikrarlı performans, doğal dalgalı doku ve ince yapıya sahiptir. masif Dişbudak kase doğal olarak yoğun ve neme dayanıklı olduğu için gıda kapları için idealdir.

Kalın bir doku ve yuvarlak pürüzsüz dokunuş için makinede kesik ve elle zımparalanmıştır. Her salata kasesi, kaşık ve çatalın ahşap damar ve rengi farklıdır, yara izi, dairesel doku gibi bazı doğal ahşap özellikleri olacaktır. Orijinal renk ve damar, ahşap yemek takımınızı daha rustik ve benzersiz hale getirir.

Büyük boy ahşap salata kasesi yiyeceklerle doğrudan temas edebilir. yüzey katmanı şeffaf bitki ağacı lake ile fırçalanmıştır, bu lake ağaçtan akan süt beyazı bir kolloidal sıvıdır, doğal ve sağlıklıdır, sürtünmeden kaynaklanan hasarı azaltabilir ve korozyonu önleyebilir, rengi ve dokuyu koruyabilir.

Elde yıkayın ve havada kurutun, bulaşık makinesine, mikrodalgaya veya fırına koymayın. Ahşap salata sofra takımını doğal güzelliğine kavuşturmak için ara sıra mineral yağ / zeytinyağı ile muamele edin. büyük ahşap mutfak kaseleri salatalar, meyveler, patlamış mısır, makarna, kahvaltılık, cips, atıştırmalıklar için mükemmeldir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar