Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

ModaCar Sauvignon Boa Yünü Oto Yıkama Eldiveni 429023


  Tükendi!  
ONESTEP SILVER SEPETTE ANINDA %5 İNDİRİM. 6 ve üzeri adette anında %5 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın


Ürün Özellikleri :

Renk : Resimdeki Renk/tasarım birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. DETAY RESİMLERDEKİ RENKLER ÖRNEKTİR.

Materyal : & 100 Yün

Adet : 1

Ölçüler : 22 cm x 14 cm

LÜKS MALZEME VE DAYANIKLI : Boa yünü ve örgü kumaşın mükemmel kombinasyonu ile, sıradan olanlardan ekstra kompakt, delaminasyona ve düşmeye dayanıklı ve tüy bırakmayan, asla yeni girdap, kir ve çizikler oluşturmayacak! Sabrınız, Enerjiniz ve Zamanınızdan Büyük Tasarruf!

KONFORLU ERGONOMİK TASARIM : Arka Taraftaki Örgü Kumaş, elinizi Terden Uzak Tutmak için Ekstra Nefes Alabilir, Uzun Süreli Çalışmada Rahatlık sağlar. Ergonomik Kenar Kenarı ile Kaymaz, İşinizde Sabit Bir Şekilde Elinizde Kalsın! yumuşak, tüy bırakmayan, girdapsız ve boya ve diğer kırılgan yüzeylerde güvenlidir.

Yüksek yoğunluklu liflerin kullanılması boyaya zarar vermez. Hem kuru hem de ıslak doğrudan arabaları temizlemek için kullanılabilir veya ıslak arabaları temizlemek için kullanılabilir. İnce lifler güçlü yüzey temizliği sağlar. Araba boyasındaki toz ve kiri zarar vermeden temizleyebilir. Yeniden kullanılabilir ve temizlenebilir. Çok fonksiyonlu araba fırçası, toz giderme ve cilalama için ideal yardımcı, inatçı kir ve kum için ideal. Temizlemeyi daha kolay, daha hızlı ve daha pratik hale getirin.

YUMUŞAK, GÜVENLİ VE VERİMLİ : Kalın ve Yüksek Yoğunluklu Yün ve Premium Boa ile İyi Hazırlanmış, Ultra Yumuşak, Esnek ve Pürüzsüz! Başta Oto Boyası Başta Aracınız Üzerinde Güvenli ve Koruyucu Olduğundan Emin Olun Ufak Bir Çizik Bile Hasar Vermez! Ayrıca, Büyük Su Emme Kapasitesi, Aşındırıcı Kir ve Kirleri Çıkarmayı Daha Kolay ve Daha Uygun Hale Getirir!

EVRENSEL ÇOK AMAÇLI UYGULAMA : Özellikle Araba Severler ve Araba Bakım Detayları Çoğu İnsan İçin Mükemmel Bir Yardımcı Araç. Hem Amatör Hem Profesyonel Kullanıma Uygun. Esas olarak Suvs, Kamyonlar, Motorlu Evler, RV'ler, Motosikletler, vb. Gibi Tüm Arabalar ve Otomobillerin Temizlenmesi ve Bakımı İçin Kullanılır.
Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.
DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar