Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kalorifer Petek Temizleme Fırçası 3 ADET 719753

TL82,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet, TransForMacion Keope  Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan MODELİ , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 70 cm uzunluk

GENİŞ KULLANIM ALANI : Çoğu tip radyatör, kurutucu, avize, duvarlar, tavan, çalışma masası, vantilatör kanadı, yüksek merdivenler veya büyük mobilya tozu çamaşır makines merdiven korkulukları, hava geçişleri, dış mekan lavaboları ve mobilya ve cihazların alt kısımlarını temizlemek için çok uygundur. iç-dış mekan, ev, garaj, ofis, havuz, parke güverte, beton zemin, fayans duvar ve küvette yaygın olarak kullanılmaktadır.


ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Kaymaz sap tasarımı, tutması güvenli ve rahattır. Plastik malzeme sağlam ve dayanıklıdır. Ergonomik tutamak, güçlü fırçalamayı destekleyerek temizliği kolaylaştırır.

OLAĞANÜSTÜ TOZ EMME - Temizleme fırçası elektrostatik olarak tozu kolayca alır ve hapseder. Sağlam ancak hafif esnek tasarım temizliği her zamankinden daha verimli hale geliyor.

TEMEL EV TEMİZLEME FIRÇASI: Temizleme fırçası, ev bakımının önemli bir parçasıdır. Uzun saplı sert kıllı fırça, diz çökmeden ve bükülmeden ovalamaya izin verir. Yerleşik uzun 70 CM saplı, duvarlar, tavan, avize, çalışma masası, vantilatör kanadı, yüksek merdivenler veya büyük mobilya tozu gibi noktalara ulaşmanıza yardımcı olur.

DAYANIKLI UZUN KOL: Fırça, daha kalın ve daha yüksek kaliteli plastikten yapılmış uzun bir sap ile birlikte gelir. Uzun temizleme fırçası sırtınızı ve dizlerinizi kurtarır, fayans duvar sert zemin temizleme kabusuna veda eder, aile temizliğini daha kolay ve mutlu kılar.

İYİ KAVRAMALAR: Kaymaz sap tasarımı, tutması güvenli ve rahattır. Plastik malzeme sağlam ve dayanıklıdır. Ergonomik tutamak, güçlü fırçalamayı destekleyerek temizliği kolaylaştırır.

İşlevsellik evinizin temiz ve parlak kalmasına yardımcı olacağından, her seviyedeki pratik bir ev için mükemmel bir ektir. Fırça, dayanıklı saplı Plastikten Üretilmiştir - Temizlemesi ve parlak durumda tutması çok basitken, günlük kullanım için idealdir.

TASARRUF KATKISI : Temiz radyatörler, sıcak hava artık ince toz partikülleri ile karışmadığından hava kalitesini iyileştirir Yakıt faturalarında potansiyel tasarruf ile gelişmiş radyatör verimliliğine katkıda bulunur

VERİMLİ FONKSİYON : Esnek metal, toz birikiminin neden olduğu yangın tehlikelerini önlemek için derin tozu etkili bir şekilde temizleyebilir, naylon kılların temizlenmesi kolaydır, plastik ve askılı kulplarıyla kullanımı ve saklanması kolaydır.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz

 



Bunları da aldılar