Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

Transformacion Vakumlu Krem Şişesi Tekrar Doldurulabilir 720331

Son 7 Günde Satılan : 24 Adet
TL125,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %12 İNDİRİM. 1-12 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %12 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

KREM ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR.

Materyal : Akrilik 

Adet / Renk / Tasarım : 2 Adet, TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler (bir cep telefonu ortalama 16 cm dir. Kıyaslamanız için kolaylık değil mi ? ) : 7 x 5.5 - 50 ml kapasiteli 


Yüksek Kaliteli malzemeden ürettik : Havasız Pompalı Kavanoz Şişeleri, kompakt ve hafif, dayanıklı, sızdırmaz ve dökülmeye dayanıklı, vücuda zararsız ve taşıması kolay akrilik ve silikon malzemeden yapılmıştır, uzun süre kullanılabilir.

Eşsiz olarak tasarladık ]: Vakumlu krem/fondöten şişesi tasarımı, ürünlerinizin her damlasını kullanabilir. Parmaklarınızı nemlendiriciye daldırmanıza gerek yoktur ve cilt bakım ürünlerinin bakteri veya kirlilikle temasını mükemmel bir şekilde önleyebilir, havayı etkili bir şekilde izole edebilir. Beyaz Astar Tasarımı, kozmetik ürünlerini doğrudan ışıktan koruyabilir, israfı azaltmak için her pompaya doğru miktarı tahsis edebilir.
Kullanımı Kolaylaştırdık : Öncelikle, vakum oluşturmak için kavanozunuzu istediğiniz ürünle ağzına kadar doldurun. Pompaya basın, ardından contanın altındaki bir piston ürünü yukarıya ve üstten dışarı itecektir.
Avantajları yarattık : Küçük ve taşınabilirdir, mini boyutta tasarlanmıştır, bunları istediğiniz yere götürebilirsiniz. Steril Kozmetik Kabı losyon, yüz kremi, fondöten, nemlendirici, serum vb. için uygundur. güzel tasarım da mükemmel bir hediye olabilir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar