Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Al Najam Siyah Vücut Saç Dövme Hint Kınası 716385

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 57 Adet
%68
TL164,95 TL52,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri : 

Renk : Resimdeki SİYAH Renk- birebir gönderilir.  

GENİŞ KULLANIM ALANI : ure & Natural kullanıma hazır kına El, ayak, dövme, saç rengi macunumuz saçınızı ,elinizi, vb boyamak için harikadır.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : HAZIR VE KOLAY UYGULAMA - Pimi koninin ucundan çıkarın ve hafifçe sıkın. İstenilen vücut bölgesine uygulayın ve kına pul pul dökülmeye başlayana kadar kurumaya bırakın, daha iyi sonuçlar için elde 8-10 saat boyunca uygulayın,

DOĞAL: Pure & Natural kullanıma hazır kına El, ayak, dövme, saç rengi macunumuz saçınızı ,elinizi, vb boyamak için harikadır. Kına tozunu karıştırmanın zorluğunu unutun ve kullanıma hazır çok amaçlı kına tüplerimizin tadını çıkarın! Kınamız size en taze kınayı sağlamak için her zaman düzgün bir şekilde saklanır ve her seferinde en sorunsuz uygulamayı elde etmeniz için üç kez elenir. - Tüm doğal bitkisel bazlı bileşenlerden ve en iyi saf kaliteli kına yapraklarından yapılmıştır. Kimyasal boya eklenmedi. Bu ürünün yapımında hiçbir kimyasal boya kullanılmamıştır.

SİYAH DOĞAL RENK: Her tüp 50 ml’dir.

PREMIUM KALİTE: Kınamız kimyasal içermez ve %100 Doğaldır! Sadece ucu çıkarın ve uygulayın! Ucu gerektiği gibi kesin. Kına ne kadar uzun süre kalırsa renk sonuçları o kadar iyi olur. Kullanılmadığı zaman konilerin soğutulması veya dondurulması önerilir.

HAZIR VE KOLAY UYGULAMA - Pimi koninin ucundan çıkarın ve hafifçe sıkın. İstenilen vücut bölgesine uygulayın ve kına pul pul dökülmeye başlayana kadar kurumaya bırakın, daha iyi sonuçlar için elde 8-10 saat boyunca uygulayın,



Bunları da aldılar