Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Doğal Selülöz Yüz Yıkama Cilt Temizlik Süngeri 4 ADET 717893

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 937 Adet
%52
TL124,95 TL60,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

MATERYAL : Fiber Selülöz

ADET : 4

ÖLÇÜLER : 8 cm çap x 0,7 mm kalınlık
 

Selüloz Yüz Süngerleri, günlük yüz temizliği için üstün kaliteli süngerlerdir. Kiri, makyajı çıkarmak ve gözenekleri nazikçe temizlemek için makyaj temizleyici veya yüz temizleyici ile eşleştirildiğinde mükemmel çalışırlar.
 

BÜYÜK BOYUT: Diğer sıkıştırılmış doğal selüloz yüz süngerlerinin çoğuyla karşılaştırıldığında, bu profesyonel estetik süngerler en rahat kullanımı ve sonucu elde edecek kadar büyüktür.


PROFESYONEL SÜNGERLERİ: Makyajı çıkarmak, nazikçe pul pul dökmek ve gözenekleri temizlemek için kullanılabilir.

DEFALARCA YENİDEN KULLANILABİLİR: Bu selüloz süngerler tamamen tekrar kullanılabilir. Bu yeniden kullanılabilir yüz süngerleri birçok kez tekrar kullanılabilir, her kullanımdan sonra temiz suyla yıkayın ve kurutun ve bir sonraki kullanım için serin ve kuru bir yerde saklayın. Birçok spa yüz süngerine benzer yapıya sahip olan bu sıkıştırılmış selüloz yüz süngerleri, hassas ciltler için uygundur ve günlük temizlik için yeterince naziktir.

ÇOK İŞLEVLİ : Sıkıştırılmış yüz süngeri gözenekleri derinlemesine temizleyebilir ve cildi nazikçe temizler. Makyaj çıkarıcı ve temizleyicinizin yanında kullanabilir, yüz süngerinize uygulayabilir ve ardından makyajı, yüz maskesini, kiri ve daha fazlasını çıkarmak için yüzünüze hafifçe masaj yapabilirsiniz. . Sıkıştırılmış yüz süngeriyle yüzünüzü yıkamak, gözeneklerdeki kiri temizlemek için kullanabilir ve banyo için de kullanabilirsiniz

DOĞAL VE GÜVENLİ :Bu yüz peeling süngerleri, herhangi bir kimyasal madde içermeyen doğal bitki liflerinden yapılmıştır. Tahriş veya sert kimyasal koku olmadan temizler. Her cilt tipine uygundur, hassas ciltlerde bile güvenle kullanılabilir.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.

 



Bunları da aldılar