Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 14 Cm 5X Büyüteçli Makyaj Aynası 717183

21 Nisan 23:59'a Kadar İndirimli Son 7 Günde Satılan : 7 Adet
%55
TL199,95 TL90,11


Aynı Gün Kargo

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet : 1

Ölçüler : 14 cm Çap

Her bayanın kendisine uygun bir aynaya ve hatta bazen birden fazla aynaya ihtiyacı vardır. Şimdi sıradan aynadan çok farklı olan bu 5x makyaj aynasını görüyorsunuz. Sıradan düz aynaların sahip olmadığı birçok avantajı vardır. Bu aynayı kullandığınızda, sadece sizin için tasarlandığını hissedeceksiniz.

Genel aynanın sahip olmayacağı iki küçük beyaz vantuz vardır. Kendinize uygun bir makyaj aynası bulduğunuz için, bu mükemmel

Aynanın dış tarafı, kirlenmeye dayanıklı, zarif ve sade bir tasarım olan siyahtır. Kasanın arkasında gördüğünüz iki vantuz çok güçlüdür ve cam veya fayans duvarı sıkıca tutabilecek güçlü bir emiş gücüne sahiptir. Süper güç kullanmadığınız sürece, düşmeniz zor olacaktır. Doğru konumu seçtiğiniz sürece, ayna herhangi bir düz masa veya duvar aynasına ikili bir işlev katacaktır.

Aynanın iki vantuzu aynayı tuvalet masasına en uygun pozisyonda sabitlemenize yardımcı olabilir, hassas makyaj ve cilt bakımı konusunda iyi bir alışkanlık geliştirmenize yardımcı olur, çünkü yüzdeki cilt çok kırılgandır ve dikkatli bakım gerektirir. Aynanın boyutu seyahatiniz için uygun olacaktır. Aynanın çapı, çantada çok fazla yer kaplamayan 14 cm’dir.

Kısacası gördüğünüz 5x büyütmeli ayna hem dıştan hem de içten mükemmel. Özellikle netlik tanımında, yüzün gözenekleri ve herhangi bir cilt yüzeyinin durumu görülebilir, büyütme sonrası bulanıklık hissi olmaz. Ek olarak, aynanın ambalajı çok hassastır. Bir arkadaşınıza vermek istiyorsanız kesinlikle çok uygun bir hediye.

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle Milimetre fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN EK RESİMLERİ İNCELEYEBİLİRSİNİZ.



Bunları da aldılar