Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Pilsiz Dinamolu El Feneri 3 lü Aile Paketi 719662

TL166,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Adet / Renk / Tasarım : 3 Adet , TransForMacion   olarak tasarladığımız, resimde yer alan tasarımı , sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

El Fener Ölçüler : 10 x 5 x 2,5 cm

Acil Durum Dinamo/Krank Feneri: Acil kullanıma, ev, kamp, ​​ofis, açık hava etkinlikleri ve çok daha fazlasına çok uygun olan bu krank fenerleri, elektrik olmayan bir yerde veya elektrik kesintilerinde krankı aşağı doğru iterek güç üretebilmektedir.


Kullanımı rahat: El kranklı LED el feneri, tutması kolay ve kullanımı rahat olan kaymaz kauçuk anahtara ve örgülü halat tasarımına sahiptir; ve ipi bileğinize takabilirsiniz, bu da dışarı çıktığınızda size büyük kolaylık sağlar ve kaybolmalarını engeller.

Güzel Yoğunluklu Aydınlatma: 3 güçlü LED ışıklı el feneri, karanlıkta parlak aydınlatma sağlayabilir, tek dokunuşla aydınlatma için gereken gücü üretecektir; Anahtarı çevirdiğinizde şaşırtıcı derecede uzun kullanım süresi sağlayabilen güçlü bir iç yapı tarafından desteklenen parlak bir ışık ortaya çıkar.

Kompakt ve Taşınabilir: Acil durum el krank fenerleri küçük boyutlu ve hafiftir, bu da onları kolayca ve rahat bir şekilde taşımanıza olanak tanır ve bunları ceplerinize, sırt çantalarınıza, el çantanıza ve daha fazlasına koyabilirsiniz. 100.000 saat max yanabilir.
30 sn basınca 15 dk, 60 sn basınca 25 dk boyunca ışık verir.
3 concave enerji tasarruflu led ampüllü.
Sağlam Lastik gövdeli
BU el fenerinde pil,batarya veya ampül gibi hiçbir şeye gereksinim duymayacaksınız.

 

 

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar