Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Izgara Çöp Şiş Çubukları 30 cm Bambu 120 Adet 718643

TL59,95


SUPERONSTEP
ONESTEP DIAMOND SEPETTE ANINDA %20 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 24 ve üzeri adette anında %20 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : %100 Doğal Bambu

Adet / Renk / Tasarım : 120 Adet, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 30 cm uzunluk


ÇOK KEZ KULLANIM TASARIMI : Her paket, günlük kullanımınız ve parti kullanımınız için yeterli olan 120 adet doğal ahşap çubuk içerir. Birden fazla kez de kullanılabilir. Ya da temizlemek istemiyormusunuz? Sadece onları ateşe atın, güvenli bir şekilde yanacaklar ve bitirdiniz. Standart metal şişlerde olduğu gibi temizlemenize gerek yok.

ÜSTÜN KALİTE ve SAĞLAM: Yüksek kaliteli doğal olarak yetiştirilen bambudan yapılmış şişlerimiz son derece sağlamdır. Mangallar, ızgaralar, kebaplar için mükemmeldirler. Ddoğal ham bambudan üretilmiştir ve bambu çubukların parlak ve temiz olmasını sağlayan dikkatli bir şekilde parlatılmıştır. Mükemmel sağlamlığı ve pürüzsüz bambu çubuk yüzeyi ile öne çıkan barbekü şişleri, kavrulmasını istediğiniz herhangi bir yiyeceğe kolayca nüfuz eder. Ayrıca, bambu şeker meyve çubukları güçlü bükülme direncine sahiptir, kırılması kolay değildir ve çapakları yoktur.

DAHA YEŞİL BİR ALTERNATİF - Bambu şişlerimiz, çevreye zarar verebilecek plastik veya metal şişlere karşı çevre dostu bir alternatiftir. Ayrıca ağaçlardan elde edilen tahta şişlere de harika bir alternatiftir.

GENİŞ KULLANIM ALANI : 30 cm'lik BAMBU şişlerimiz marshmallow, meyve, sosis, barbekü, şiş kebap, sosisli sandviç, meze, sebze, sosis ve ızgara et pişirmek için mükemmel bir araçtır. Açık ateşin yanında ailece vakit geçirirken yeni anılar yaratın. Arka bahçede, ormanda kamp gezisinde, şenlik ateşinde, düğünde veya bir partide açık havada kullanmak harika. Kamp yapmayı seven veya kendi ateş çukuruna sahip olan aile ve arkadaşlar için mükemmel bir hediye

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar