Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Mini Şişirici Ayak Pompası Valentino Design 718655

TL161,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal : Sertleştirilmiş Karbon Plastik

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Valentino Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan SİYAH rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : ek resimlerde detaylı olarak verilmiştir.

ZAMAN VE ENERJİ TASARRUFU : 120 PSI yüksek basınç, (gösterge bulunmamaktadır) bisiklet lastiklerini şişirirken daha fazla zaman ve enerji tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilir. Elle şişirilen mikro bisiklet pompasıyla karşılaştırıldığında, el ve ayağın tam kullanıma girmesiyle bu tasarım, tüm süreci daha kolay ve hızlı hale getirir.

HAFİF VE TAŞINABİLİR : Yalnızca 400g ağırlığıyla her yere kolayca taşıyabilirsiniz. Katlanabilir ayak pedalı, tıpkı içecek şişenizin yüksekliği gibi pompa valfinin minimum boyutuna ulaşmanıza yardımcı olabilir. Çok fazla yer kaplamadan sırt çantanıza, bisiklet sepetinize ve diğer her yere koyabilirsiniz.

AYRINTILI TASARIM : Mini bisiklet pompası, kaymaz bir taban, ayak pedalları ve sıcağa ve soğuğa dayanıklı kauçuk hortum ile donatılmıştır. İç lastik, aşınmaya dayanıklı ve paslanmayacak ve boyayı çıkarmayacak %100 alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Yüksek kalite, daha uzun ömür için hazır.

ÇOK ALANDA KULLANIM : Ayak pompası, binek araçlar, bisiklet, elektrikli bisiklet, motosiklet, can simidi ve herhangi bir şişirilebilir top oyuncakları için uygun olan genel Presta ve Schrader valfleriyle uyumludur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar