Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion 8 ADET Tabak Seti 718037

TL134,95


ONESTEP
ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 



Tabak : 21 cm Çap

Ürün Özellikleri :

RENK : TransForMacion Lanerossi serisi olarak tasarladığımız bu ürünü 4 Renk/tasarımı birebir göre gönderiyoruz. Sürpriz yaşamazsınız.

MATERYAL : Plastik

ADET : 8

GÜVENEBİLECEĞİNİZ EN İYİ VE YÜKSEK KALİTE : Macera dolu bir günün ardından doyurucu bir yemekten daha iyi bir şey yoktur . Piknikler, barbeküler, kamp tatilleri, sahilde, bahçede ve partiler için mükemmel! Bu 8 kişilik  set  ihtiyacınız olan her şey!  

HAFİF : 8  Parça Set inanılmaz derecede hafiftir, 

SAKLAMASI VE YIKANMASI KOLAY: Sizi ve misafirlerinizi memnun edeceğini garanti ediyoruz. Evde piknik veya yemek partisi düzenlerken sahip olunması son derece faydalı bir araçtır. Lavaboda musluğun altında kolayca saklamanızı ve yıkamanızı kolaylaştırır. Ayrıca kolayca silinebilir.

DAYANIKLILIK: Tabak ve bardaklar, birkaç hafta veya aylarca değil, yıllarca sizinle birlikte dayanacak şekilde tasarlanmış dayanıklı ve kaliteli malzemelerden yapılmıştır. 

Ekran farkı nedeniyle, renk tonları %0,5 oranında fark, Manuel ölçüm nedeniyle MM fark olabilir. anlayış göstermenizi rica ederiz. 

 



Bunları da aldılar