Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Draco Ahşap Tıraş Fırçası Ve Tas Seti 716273


  Tükendi!  
ONESTEP PREMIUM SEPETTE ANINDA %30 İNDİRİM . 6-47 adette %10 , 48 ve üzeri %30 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın



Ne alacaksınız ? : Transformacion Draco Ahşap Tıraş Fırçası VE Alüminyum Sabun Krem Köpürtücü Tıraş Tası birlikte gönderilir.

Özellikler :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir. D 

Materyal :  % 100 Kiraz Ağacı Ahşap Sap + Sentetik kıllar

Ölçüler : Ekran yanılmalarına karşı lütfen ölçüleri karşılaştırın.

ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Kıllar, minimum düzeyde tıraş kremi veya tıraş jeli kullanımıyla zengin ve pürüzsüz bir köpük üretmelerini sağlayan ultra emici olacak şekilde tasarlanmıştır. Pürüzsüz ve yakın bir tıraş deneyimi sağlarken daha az su tüketmeye de yardımcı olur.

TEKNOLOJİ: El işi üretimdir. Kılları harika şekildir. Dökülme, kötü koku yapmaz. Hayvansal malzeme kullanılmamıştır. Pürüzsüz bir tıraş için Tıraş fırçamız, tıraş bıçağının kaymasını azaltmak için sakal kıllarını yumuşatan ve yumuşatan zengin ve kremsi bir köpük oluşturmaya yardımcı olur. Bu da pürüzsüz ve yakın bir tıraş deneyimi sunmak için jilet tahrişini, kızarıklığı, kesikleri ve tahrişi önler.
KARAKTER: Kıllar ipeksi ve sıkıdır, masaj için harikadır; su emme ve ısı tutma özelliği olarak, tüm tıraş sabunları ve köpükleri, jelleri veya kremleri ile iyi çalışır, kalın, parlak köpürme için mükemmeldir, temizlenmesi kolaydır ve oldukça hızlı kurur. Kıllar cilt üzerinde nazikçe kayar, tıraş kremini ve sabunu sakal bölgesine düzgün bir şekilde dağıtarak hassas ve tahriş olmuş ciltler için de ideal tıraş fırçası haline getirir.
Tıraş kreminin tüylerin her santimine ulaşmasına yardımcı olarak, tıraş esnasında cildinizin korunmasını sağlar
Her tıraş deneyimini geliştirmek için birinci sınıf kaplama sapına sahip erkekler için zarif bir tıraş fırçası.

Alüminyum Sabun Krem Köpürtücü Tıraş Tası Özellikler :

Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir.  

Materyal : Alüminyum Paslanmaz
 
Geleneksel tıraş bıçağı stiline alışkınsanız, pürüzsüz ve zarif bir tıraş sağlamak için doğru aletlerle donatılmış olmanız gerekir. Tıraş kasesi, ıslak tıraş setinize mükemmel bir ektir çünkü asla kırılmaz, çatlamaz veya kırılmaz!

HER TÜRLÜ KLASİK TIRAŞ SABUNU İLE KULLANIN: Bu tıraş sabunluğuna en sevdiğiniz tıraş sabunu yedeğinizi ekleyin ve köpüğünüzü çalıştırmak için tıraş fırçanızı kullanın.

HER GÜN KÖPÜK BİR KÖPÜKLE SICAK Tıraş - Alüminyum tıraş tası, sıcaklığı normal tıraş kupalarından daha uzun süre korur. En sevdiğiniz sabunları ve kremleri doğrudan yeni tıraş kupanızda köpürtün ve tıpkı berberde olduğu gibi sıcak bir tıraşın keyfini çıkarın. "Şimdiye kadarki en iyi sıcak tıraş. Tonlarca ılık, köpüklü köpük.

MÜKEMMEL ŞEKİL VE TIRAŞ: Duş başlığının geniş dudağı ve kısa kenarları, en sevdiğiniz tıraş sabunu veya kremini köpürtmek için mükemmeldir.



Bunları da aldılar