Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion Kuaför Berber Aynası Absolue Professional 719722

TL289,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :

Materyal :  %100 Cam ve dış yüzey dayanıklı ABS plastikten

Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion Absolute Professional Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz

Ölçüler : 36 x 23,5 cm açıldığında x 2 boyutlarda


ARTIRILMIŞ GÖRÜNÜRLÜKLÜ BÜYÜK AYNA: Büyük boy dikdörtgen şekilli ayna, müşterinizin resmin tamamını görebilmesi için geniş açılı bir görünüm sağlar.

ÇİFT KOLLU: İki sap tutmayı kolaylaştırır ve müşterinize yeni stilini veya saç kesimini her açıdan göstermenize olanak tanır.

TEMİZLİĞİ KOLAY: Kuaför aynamızın çevresi k nemli bir bezle kolayca silinebilir. Salon ortamında çok fazla ürün var ve saç spreyi sıkılıyor, bu yüzden karışıklıktan endişelenmeyin!

YÜKSEK KALİTE: Yüksek kaliteli cam malzemeden yapılmış el tipi berber aynası, şeffaf ayna yüzeyi, pürüzsüz ve dalgalanmasızi deforme olması ve eskimesi en zor tasarıma sahiptir.

SALON VE KİŞİSEL KULLANIM: Makyaj El Aynası, tasarımın sağlamlığını ve tutarlı estetik güzelliğini garanti eder, daha fazla ışık ve derinlik yanılsaması verir. Herkes için ideal olan büyük şeffaf ayna

Katlanabilir, kullanılmadığında tozdan veya diğer çiziklerden korumak için kitap gibi katlayabilirsiniz.

Cam ve dış yüzey dayanıklı ABS plastikten yapılmıştır. Yüksek kaliteli malzemeler bozulma olmadan gerçek yansıma sağlar; cam, plastiğe sıkı bir şekilde kalıplanmıştır ve çizilmeleri önlemek için hafifçe girintilidir.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz


 



Bunları da aldılar