Favorilere Eklendi

Favorilerime Git

TransForMacion AlShabab 50 Adet Yaprak Tıraş Jileti 719622

TL69,95


ONESTEP GOLD SEPETTE ANINDA %15 İNDİRİM. 6-23 adette %10 , 12 ve üzeri adette anında %15 indirim alırsınız. Daha yüksek adetler için bilgi alın

Kargo Bilgileri   Kampanyalar    Toptan Satış 


Ürün Özellikleri :
 

Materyal : % 100 Paslanmaz Çelik

Adet : 50

ÇİFT KENARLI: Jiletlerimiz son derece keskindir ve size harika bir tıraş deneyimi yaşatacaktır. Ustura veya Çift kenarlı güvenli tıraş makinelerine uyacak şekilde yapılmıştır.

PLATİN KAPLI PASLANMAZ ÇELİKTEN YAPILMIŞTIR: Çift kenarlı tıraş bıçakları, keskinliğini ve pürüzsüzlüğünü koruyan, ortalama 2 ila 5 veya daha fazla tıraş sağlayan Platin Kaplı Yüksek Paslanmaz Çelikten yapılmıştır.

ÇOK YAKIN TIRAŞLAR SAĞLAR: Hassas bir şekilde öğütülmüş ve bilenmiş tıraş kenarı çok yakın bir tıraş sağlar, bu da tıraş sıklığınızı azaltabilir. Daha az tıraş daha az tahrişe neden olur.

MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Bunları da aldılar